Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudok szerelmes lenni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok szerelmes lenni?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Próbáltam ismerkedni, de valahogy sosem sikerült elérnem azt, hogy szerelmes legyek. Alapból is nagyon kevés embert engedek közel magamhoz és elgondolkodtam ha barátilag is nagyon kevés embert engedek közel magamhoz akkor szerelmileg? Alapból elég magamnak való vagyok. Volt egy olyan srác akivel találkoztam. Maga a találka jól telt, de nem éreztem azt a dolgot, hogy illenénk egymáshoz. Leírtam ezt neki, de nem fogadta jól. Elhordott mindennek. Ezután ez az egész egy nagy veszekedésben ért véget. Azóta 8-9 hónap telt el. Tegnapelőtt írt egy hosszú levelet egy másik profillal. Leírta a mai napig nem hevert ki és mai napig engem szeret. Szóval leírta mik történtek vele, hogy depressziós és, hogy én tettem tönkre az éltét és hasonlók. Azóta marcangolom magam, hogy ezt tettem valakivel és az is eléggé aggaszt miért nem tudok szerelmes lenni.
2019. ápr. 27. 06:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjük ott, hogy az érzelmi zsarolás egy undorító dolog. Egyáltalán nem a te hibád hogy nem a te hibád hogy nem tudtál szerelmes lenni bele. Egy kapcsolatot nem lehet erőltetni. Az neked miért lett volna jó vagy neki hogy együtt vagytok de te felőled semmi érzelem mert nem passzoltok? ez a fiú nagyon gyáva és érzelmileg nagyon problémás lehet hogy így "zaklat" és bánt. Engedd el ezt a dolgot, nem a te hibád. Az nem probléma, az én baráti köröm és nagyon szűk, de egyszerűen ez van. Nem szeretem az érthetetlen, felszínes embereket. Lehetsz szerelmes, fogsz is az lenni a megfelelő emberrel, mert azt érezni fogod, és befolyásolni nem nagyon fog menni. Szóval ne aggódj vagy idegeskedj ezt a fiút meg valahogy irtsd ki az életedből vagy beszélj vele hogy ez így nem mehet tovább. 21/F
2019. ápr. 27. 07:38
 2/6 anonim ***** válasza:
*Egyáltalán nem a te hibád hogy nem tudtál szerelmes lenni belé.*
2019. ápr. 27. 07:39
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Lehet,hogy pszichopata vagy.
2019. ápr. 27. 07:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Először is kezdjük ott, hogy ne válaszolj a srácnak. Bunkóság, de ha írsz neki akkor rád telepszik, zsarolni fog, leszívja az energiád és ok nélkül lesz bűntudatod. Azt hiszi, hogy megsajnálod és adsz neki egy esélyt. Ne tedd. Bebizonyosodott, hogy anno jól döntöttél, óriási hiba lett volna vele egy kapcsolat, nem tudom hány éves, de az érzelmi intelligenciája a béka feneke alatt van. Amúgy meg nyugodj meg, a szerelem általában a legváratlanabb pillanatban állít be az ember életébe, de addig is lehetsz boldog, van családod, vannak barátaid akik szeretnek :)
2019. ápr. 27. 10:21
 5/6 anonim ***** válasza:

A sráccal ne foglalkozz, mert nem normális, hogy ezt valaki így reagálja le.

A szerelem meg nem kapásból jön, hanem kialakul. Engedj a közeledbe férkőzni másokat és a szerelem is jönni fog.

2019. ápr. 27. 13:34
 6/6 anonim válasza:
Történt is valami a találkán és honnan ismerted meg?
2019. ápr. 28. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!