Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Megismertem a neten egy srácot de nem tudom elfelejteni. 16/L 20/F
Lassan két hónapja ismertem mikor összevesztünk... Miattam mert én nem bíztam benne.
Nagyon kedveltem őt, és azt hittem hogy ő is engem mert mondta is... De ezekszerint mégsem voltam neki annyira fontos.
Nekem viszont ő fontos. Nem akartam hogy ez legyen de.... Bocsánatot kértem tőle kétszer is. Nem érdekelte. Én meg letiltottam. Nem tudtam jobbat. De nagyon hiányzik. Ez szánalmas tudom. Tegnap egyszerűen elsírtam magamat. Pocsékul vagyok, még a tanáraim is észrevették.
Csak vagyok, de nincs bennem életkedv. Semmi. Üresség.
Gondolom, ha akarna akkor keresne. És tudom hogy el kell engednem de nem megy.
Mi az hogy nincs hol?
Írjon e-mailt. Vagy akármi. Nem csak insta van a világon. Ha akarna keresne. De nem érdeklem. Én meg nem futok olyan szekér után ami nem vesz fel. Különben is, tuti csak játszott velem. Kétszer bocsánatot kértem, nem akart írni.
Én nem leszek aztán senki játékszere
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!