Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
Szoval van egy fiu aki nagyon tetszik nekem. En ugy vettem eszre hogy talan en is tetszek neki csak nem vagyok benne biztos. Jelek: Volt amikor piszkalta a hajam
Sokat ir de elobe nem beszel egy szot se hozzam
Sokszor nez es ha ranezek akkor meg 5 másodpercig nez aztan elfordul Lajkolja a kepeimet
A legjobb baratja is valamiert sokszor nez
O egy elegge meno fiu en meg egy kicsit onbizalom hianyos vagyok szoval eleg felenk vagyok. Szerintetek tetszem neki? Mit tegyek?
2019. ápr. 25. 21:13
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy tetszel neki, sőt a fent leírtakból következtetve valószínű. De lehet, hogy nem, csak kanos és úgy gondolja, hogy veled kiélheti magát. Ezt tőle kell megkérdezni. DE egy tanács: ne hagyd, hogy csak chaten beszélgessetek, írjatok egymásnak, mert abból egészségtelen kapcsolat lesz!! Tapasztalatom szerint, ha egy kapcsolat, legyen szó akár barátiról is, csak a virtuális világban van jelen, akkor annak a való életben rossz vége lesz.
2/2 anonim válasza:
istenem, az ilyenektől mindig megfájdul a fejem.
CSAK IS csokorban figyeld a jeleket, így ez semmi. Az is fennáll, hogy annyira bejön és a karjaiba vetnéd magad, hogy megadja a védelmet és a kellő önbizalmat,szeretetet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!