Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tudhatja, hogy bejön nekem?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudhatja, hogy bejön nekem? Mit érezhet, ha így reagál?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki bejön nekem. Axt hittem nem tudja, de ma kiderült, h az egyik haverom tudja, mert hogy tisztára nyilvánvaló, mert egy nap, amikor egy osztályban voltunk, akk látta, h őt bámulom non stop. Namármost, ha a haverom rájött, akkor valószínűleg ő is...amúgy élőben nem beszéltünk még, csak köszönni szoktunk. De egyszer-kétszer irogatunk, akkor én kezdeményezek (egyszer kezdeményezett ő is, de az már rég). Már elég egyoldalú a beszélgetésünk, azért amúgy próbál jófej lenni. Én ezt úgy fogtam fel, h friendzonába tett. De azért még lehet esélyem?

Egyébként szép, kedves lánynak tart...

Valaki véleményt?🙏🏼

2019. ápr. 23. 22:11
 1/3 Nincsilyesmino válasza:

Nem értem,miért izgultok annyira egy kérdéstől...Ne félj ha friendzonba vagy egy kérdéstől nem fogsz onnan kikerülni ...Kinos lesz?Ez van.Egy próbát megér.

Ha más lányokkal is igy viselkedik ,és nem látod a vonzalom egyértelmű jeleit akkor te is tudod a választ...De lehet csak félénk.De ezek csak feltételezések menj és kérdezd meg tőle.Csak ő tudja a választ.

2019. ápr. 23. 22:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy jó barátok között ritkán maradnak meg az ilyen jellegű titkok. Szinte biztos, hogy tudja. Ha nem lép feléd különösebben még ezzel az új információval a kezében sem, akkor viszont lehet, hogy nem tart annyira rokonszenvesnek, vagy most nem szeretne kapcsolatot. Próbálkozhatsz nála, kezdeményezhetsz te is, de szerintem 2-3 próbálkozásnál többet nem ér meg a dolog. Ha úgy látod érdektelen, akkor sajnos lehet, hogy bukó. :/
2019. ápr. 23. 23:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, én is valahogy így látom<3
2019. ápr. 24. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!