Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudhatja, hogy bejön nekem? Mit érezhet, ha így reagál?
Van egy srác, aki bejön nekem. Axt hittem nem tudja, de ma kiderült, h az egyik haverom tudja, mert hogy tisztára nyilvánvaló, mert egy nap, amikor egy osztályban voltunk, akk látta, h őt bámulom non stop. Namármost, ha a haverom rájött, akkor valószínűleg ő is...amúgy élőben nem beszéltünk még, csak köszönni szoktunk. De egyszer-kétszer irogatunk, akkor én kezdeményezek (egyszer kezdeményezett ő is, de az már rég). Már elég egyoldalú a beszélgetésünk, azért amúgy próbál jófej lenni. Én ezt úgy fogtam fel, h friendzonába tett. De azért még lehet esélyem?
Egyébként szép, kedves lánynak tart...
Valaki véleményt?🙏🏼
Nem értem,miért izgultok annyira egy kérdéstől...Ne félj ha friendzonba vagy egy kérdéstől nem fogsz onnan kikerülni ...Kinos lesz?Ez van.Egy próbát megér.
Ha más lányokkal is igy viselkedik ,és nem látod a vonzalom egyértelmű jeleit akkor te is tudod a választ...De lehet csak félénk.De ezek csak feltételezések menj és kérdezd meg tőle.Csak ő tudja a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!