Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van esélyem visszakapni a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem visszakapni a barátnőm? Lent

Figyelt kérdés

Már lassan 2 éve nem vagyunk együtt. Ő szakított velem, mert én még nagyon gyerek voltam akkor, és szinte mindent megtettem azért hogy vége legyen.

Amikor ő velem akart lenni én a barátaimat választottam, amikor nálam volt volt hogy elküldtem mert tanulnom kellett stb.

8 hónapig voltunk együtt, és nem tettem bele sajnos mindent. Nem adtam annyi szeretet és figyelmet neki.

Most van egy egy éves kapcsolata egy 3 évvel idősebb sráccal. Ordít róluk hogy szeretik egymást, rengeteget vannak együtt. A srácnak 21 évesen egyetem mellett jól fizető állása van, rengeteget dolgozik, mindent megtesz érte, és most fognak összeköltözni albérletbe. Rengeteg tervük van.

Szerintem én sokkal jobb pasi vagyok mint ő, régebb óta sportolok stb.

Szerintetek van esélyem visszaszerezni?

Írjak neki hogy szeretnék találkozni?

19F (19L és 22F)

2019. ápr. 22. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semennyi. Elcseszted és ezt már nem lehet helyrehozni. Ő most boldog, veled pedig nem volt az. Ő tovább lépett, neked is ezt kell tenned!
2019. ápr. 22. 11:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, de te is leírtad, hogy "Ordít róluk hogy szeretik egymást", így nincs sok esély. Pláne, ha az egészet arra alapozod, hogy te "sokkal jobb pasi vagy". Nagyon relatív, hogy kinek mi a jó.
2019. ápr. 22. 11:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

"jobb pasi vagyok, régebb óta sportolok".

Ki nem carja le. Ez nem alap a boldogsághoz, nagyon el vagy szállva.

2019. ápr. 22. 12:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát esetleg mivel a srác sikeresnek tűnik és úgy gondolja jobbat akar és kidobja akkor esetleg ráírhatsz :/
2019. ápr. 22. 21:04
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Harcolj
2019. ápr. 27. 00:16
 6/6 Óriás majmaim válasza:
Kit érdekel, hogy mennyit sportolsz hülye gyerek? Szedd fell hosszú katinkát xd
2021. ápr. 13. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!