Buszon hagyott dzsekit van esélyem visszakapni?
1-es, menj már a pïcsába ezzel a lenéző paraszt pesti hozzáállásoddal. Magam is Budapesten születtem és itt is élek, de azt bizton állíthatom, hogy vidéken sokkal becsületeseebbek az emberek. Igen, tudom mit mondasz erre: bizony, a cigányok is.
Kérdező: az ÉMKK oldalán megtalálod az elveszett tárgyak kezeléséért felelős csoport vagy a helyi autóbusz-állomás telefonszámát, ott érdeklődj,
1-es, mondjuk pesten tuti nem lesz me semmi amirő 1 percre levetted a szemedet. nem igazán értem minek böfögted ezt ide.
a volánt hívd fel, mondd melyik járaton voltál, majd odakapcsolnak a talált tárgyashoz, nincs sok esély, hogy leadták, de egy próbát megér.
Egyeske, Pesten előbb elveszik, mint Nyh.
Kérdező, érdeklődj, de nem sok esélyt jósolok neki.
Köszönöm a válaszokat, meglett a kabát. Igaz, nem a buszon hagytam el.
1, érdekes Pesten loptak már tőlem, de Nyh-n egyszer sem. Sőt, egyszer fent hagytam a bèrletem egy buszon, és rádióban keresett a busz sofőr :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!