Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tettszhetek a fiúnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tettszhetek a fiúnak?

Figyelt kérdés

Sokszor hátrafordul,egy órán többször hátranyujtózik. Sokszor rám mosolyog

Néha beszélget velem és néha poénkodik vagy viccelődik velem. Egyszer rám írt de csak hogy "Szia" de amint visszairtam megse nézte. Tettszhetek neki?

2019. ápr. 19. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezekből a dolgokból még semmire sem lehet következtetni. Lehet, hogy csak szimplán szimpatikus vagy neki.
2019. ápr. 19. 20:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja azt kihagytam hogy volt hogy bámult.
2019. ápr. 19. 20:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
kommunikáció
2019. ápr. 19. 20:32
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Valószínű, hogy tetszel neki. Megvárhatod, hogy közeledjen, de ha bátortalannak látod, kezdj vele szórakozni Te.
2019. ápr. 19. 22:27
 5/6 anonim válasza:

Nekem tetszik egy lány.Nem merek vele csajozni,így beszélgetek vele,nevettetem,eljátszom,hogy hülye vagyok,mosolygok rá.

14/F

2019. ápr. 21. 23:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Neked tetszik. Ő jeleket küld, amit könnyű félreérteni. Ha nem csinálsz semmit és vársz, nem is lesz semmi.
2019. ápr. 22. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!