Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért “becézget”?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért “becézget”?

Figyelt kérdés

Most lettem joba egy fiúval 2-3 hónapja , mindig beszélgetünk stb.. sokat hulyeskedunk egymással , de sokszor vagyunk komolyak is.

Viszont most kezdte el a napokba hogy becézget, leginkább akkor mikor a haverjai is itt vannak, de nem minden esetbe. Olyanokat mond hogy cicám, kicsim, életem, szerelmem, és nem is vagyunk együtt. Szerintem csak jatszadozik velem. Ő inkább ilyen vicceskedos fajta. Szerintetek miért csinálja?

17/L 17/F

2019. ápr. 16. 18:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy társam, aki édesemnek szólít, pedig semmi nincs közöttünk. Nem hinném, hogy jelent ez bármit is, bár sosem lehet tudni. Beszélgess vele, ismerd meg jobban.
2019. ápr. 16. 19:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Hasonló történt velem is, bár ő nem a barátai miatt de "életem"-ezgetett fooolyamatosan meg olyanokat mondott hogy a barátnője vagyok meg az élettársa aztán mára már semmi nincs ebből, hirtelen abbahagyta

Szóval szerintem nem kell ennek különösebb jelentőséget tulajdonítani, bár ha ő a kiszemelted, tudom, hogy milyen érzés :/

2019. ápr. 16. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!