Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ezt miért csinálja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt miért csinálja? Megőrjít vele.

Figyelt kérdés
Szóval van egy srác az osztályomba aki fiatalabb nálam majdnem 1 év 2 hónappal és már régebben is csinálta, hogyha látta pl, hogy szomorú vagyok kérdezte mivan szakítottal a baráttodal mondtam még nem mert még nem volt meg szemezgettünk néha meg kérdezte, hogy így nézett nézett is kérdezte emlékszel a tegnapra és kacsintott (ez nem egyszer fordult elő) pár lánnyal még csinálja ezt develük teljesen máshogyan nem ennyire csábosan vagy hogy mondjam. A probléma, hogy eddig nem tetszett hisz van egy se veled se kapcsolata már 1-2 éve és most már le is feküdt a "barátnőjével". De fura nem lehet rajta kiigazodni a múltkor is osztálykiránduláson voltunk is ott panaszkodott hogy felb3sza a barátnője meg ilyenek aztán másik pillanatba mintha mi se történt volna. Meg ittunk szobatársaimmal valahonnan ő is megtudta és erről kérdezgetett közbe végig furán nézett ilyen fél mosolyal meg kacsingatott aztán mentem mentem el és elkezdte kiabálni hogy megfogom b3szni .. és aztán hogy nem (szal hogy nem fog) . Tudni kell nem vagyok eléggé szép ... De elég vékony vagyok és abban az adott helyzetben épp haspoló és egy nagyon mini rövidnadrág volt rajtam. Aztán mikor mentünk a városba és a barátaival + lány barátaival + "barátnőével" épp beszélgettek és egyszer csak hallom a nevem oda fordulok és ez a (nevem) emlékszel és csábos mosolygás (mint amikor meg lát akkor is ezt csinélja) és kacsintás.. Aztán a plázába is összefutottunk meglát is csábosan oda mosolyog nekem... Aztán pedig a városba is összefutottunk megint akkor meg nézz nézz és VÉGIG MÉRT AZ EGÉSZ SZEMÉVEL pedig semmi kihívó nem volt rajtam... és kacsintott meg így cuppogtatta a száját.. ez is érthetetlen mert egyik percbe a "barátnőével" elvan aztán rájön ez .. most nem tudom mivan viccet akar belőlem csinélni vagy micsoda?... Mert eddig nem tetszett de ... mostanra emiatt már igen... sajnos.... és mindig amikor ránézek akkor mosolyog vagy kacsint ... vagy jön a féloldalas mosolya... megőrjít.. Legszívesebben ott letépném a ruháit és... Lány vagyok egyébként..

2019. ápr. 13. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

"VÉGIG MÉRT AZ EGÉSZ SZEMÉVEL"

Ne bakker. Én mindig csak a fél szememmel mérem végig a nőket.

Amúgy, tanulj meg tagoltan írni, mert így kb lehetetlen végigolvasni normálisan a történetet. Viszont amit kivettem belőle, hogy a srác kb hülyít és ennyi.

2019. ápr. 13. 18:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele csak ki akar használni!
2019. ápr. 13. 18:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Megbszom aztan atbszom típus...
2019. ápr. 14. 15:07
 4/4 anonim ***** válasza:
A srác egy segg. Valószínűleg több csajjal is csinálja ezt. Menekülj!
2019. ápr. 16. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!