Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szeretem, de nem tudom hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem, de nem tudom hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Megogalmaztam egy uzenetet, mit gondoltok elkuldhetem ezt neki?

16/L

Huuh na hol is kezdjem..

Szóval

Már régebben el szerettem volna mondani amit most fogok mert már nem tudom magamban tartani

Mar eleg regota el szerettem volna mondani de a korulmenyek nem ugy hoztak..

Élőbe biztos nem mernem ami elegge gerinctelen dolog tolem de csak huznam az idot es nem mernek a szemedbe nezni utana..

Szóval csak annyi, hogy már régóta tobbet erzek irantad, amit te nem igazan vehettél észre mert nem tudom kimutatni az érzéseimet foleg ugy, hogy senki irant nem ereztem ilyet

Elegge biztos vagyok benne hogy ez nem kolcsonos szóval ne haragudj.. de az a tudat hogy nincs szukseged ram kicsit elszomoritott...

Amikor Lilla elmondta hogy elmondtad neki szereted ot akkor egy kicsit osszetortem, probaltam tovabb lepni de nem igazan sikerult

Az egyik szemem sirt a masik nevetett mert titkon kicsit "orultem" hogy visszautasitott de az sokkal tobbet jelentett volna nekem ha latom hogy boldog vagy, még ha nem is velem.

Csak szerettem volna elmondani hogy Szeretlek és hogy ram mindig szamithatsz

Akkor is ha csak barátok maradunk:)

De ha ezek utan nem szeretnel tobbet beszelni velem akkor azt is megertem es sajnalom ha kellemetlen helyzetbe hoztalak.. :/

2019. ápr. 7. 14:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Az üzenettel nincs gond , de mit akarsz ezzel? Ugysem sülhet el jol.

Szerintem ezt tartogasd valakinek majd aki szeret téged mert ez hülyeség és hülyét csinalsz magadból.

Másrészt ilyen üzenetre nehéz válaszolni és ha csak azt kapod vissza hogy OK, akkor mégjobban osszetör és ugyis megbánod hogy elküldted.

2019. ápr. 7. 14:27
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ne égesd be magad feleslegesen! Ő mást szeret és ezzel az üzenettel vagy szánalmasnak fog gondolni téged és kiröhög, vagy bűntudatot keltessz benne. Ha szereted, mutasd ki felé, mosolyogj rá, beszélj vele, hátha ő is elkezdi viszonozni az érzelmeid. De ne add ki magad, amíg nem tudod, hogy reagálna.
2019. ápr. 12. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!