Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha a kiszemeltem sosem ír rám, viszont élőben nagyon érdeklődő?
Figyelt kérdés
Sosem ír nekem. Mindig nekem kell. Ez azt jelenti, hogy nem érdeklem annyira? De élőben viszont úgy érzem máshogy néz rám és többet akar mint barátság és nagyon érdeklődő, figyel, vissza kérdez dolgokat stb. Néha már úgy érzem szerelmes belém nem csak tetszem neki annyira forró a levegő köztünk élőben. Én nagyon nehezen bírom ki, hogy ne írjak rá annyira hiányzik ha nincs velem, de ő ezek szerint nem érzi ezt, ha nem ír.. Az is lehet, hogy akkor nem jövök be neki, de akkor miért izzik a levegő köztünk élőben?
Miért nem ír/keres ha tetszem neki?
2019. ápr. 2. 23:01
11/12 A kérdező kommentje:
Okés majd megírom mi volt. Köszi ment a zöld kéz.:)
2019. ápr. 3. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!