Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a kiszemeltem haverjanak tetszem?
Roviden megfogalmazom.. van a kiszemeltem akin nem lehet kiigazodni hogy mit akar vagy eppen mit nem, es kezd nagyon elegem lenni ebbol..
viszont nemreg kiderult hogy tetszem a haverjanak, akire most halalosan feltekeny, de megsem lep velem szemben semmit. Oszinten mondom elgondolkoztam, hogy szivesen megismernem a masik sracot, mert ezt nem csinalhatom orokke.. csak a varakozas.. szerintetek mit tegyek? Tudom hogy a haverja meg minden, de nem volt koztunk semmi. Nem akarok egy bunko lenni, hogy ramegyek a haverjara.. egyszeruen csak kicsit felkeltette az erdeklodesem. (LEGYSZIVES CSAK NORMALIS VALASZOKAT!)
Elkezdessz haverjaival barátkozni, oszt majd észba kap és lépni fog ha keménygyerek
Ha nem akkor örülj hogy tetszel valakinek (nem szivatásbol mondom)
Őt dobjad, ilyen ember nem kell neked.
Sem a nemtörődömsége, sem a féltékenysége (ÉS közben a nemtörődömsége) nem normális!
A haverjával viszont kicsit később kezdj ismerkedni. Ha normális, szabad az út!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!