Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tetszem a kiszemel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem a kiszemeltem haverjának?

Figyelt kérdés

A kiszemeltem is néz, meg feltűnősködik, de nem kezdeményez... Viszont a haverja mostanában állandóan bámul, szemez velem, le se veszi rólam a szemét... Szerintetek felkeltettem az érdeklődését, vagy csak a kiszemeltem miatt bámul, hogy figyeljen engem neki, vagy ilyesmi?

17/L és 18/F

2017. márc. 1. 15:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez 3 esélyes a 1.haverja miatt,2.tetszel neki, 3.a haverja miatt de tetszel is neki.
2017. márc. 1. 16:06
 2/12 anonim ***** válasza:
Szeretnéd ha tetszenél a kiszemelted haverjának? Xd
2017. márc. 1. 16:45
 3/12 A kérdező kommentje:

Első: köszi a választ.

Őszintén szólva most ezen agyalok, mert nagyon rossz hogy a kiszemeltem nem lép és mi van ha lenne valaki más, aki merne, de nem teszi mert esetleg ott van a haverja? Kínos szituáció, nekem meg keserves, mert várok valamit, de nem történik meg :(

A kiszemeltem haverja teljesen más karakter, sokkal jobban hasonlít hozzám, mint maga a kiszemeltem és úgy gondolom, hogy ha akkoriban nem a kiszemeltemet szemelem ki, hanem a másik srácot, akkor már rég együtt lennénk...

Lehet jobb lenne hagyni a kiszemeltemet, mert egyszerűen nem közeledik, mondván "ha valaki ilyen besz.ri, akkor jobb is hagyni, mert a kapcsolatban sem lesz vezető személyiség" és azzal foglalkozni, akit lehet még jobban érdeklek?

Nagyon idegesít ez az egész. Egy biztos: én nem fogok senkinél se kezdeményezni.

2017. márc. 1. 16:53
 4/12 anonim ***** válasza:

A leírás alapján olyan 13-14-nek gondoltalak.

Mit szemelsz te ki? :D Még egy szót sem váltottatok, hagyd már.

2017. márc. 1. 17:15
 5/12 anonim ***** válasza:

Hogy valami pozitívat is írjak: Egy kapcsolatba nem kell semmi vezető személy, egyenrangú feleknek kell lenni.

Én sem értek egyet a női kezdeményezéssel, hagyd ezt az ellenkező nemre.

2017. márc. 1. 17:18
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez kicsit úgyhangzik hogy neked mindegy már csak legyen valaki,és egyébként is a haverja se közeledik,nemértelek,és honnan tudod hogy milyen karakterek?
2017. márc. 1. 17:21
 7/12 anonim válasza:
ha ennyire negativ véleménnyel vagy a kizemeltedről akkor miért ő lett a kiszemelted?
2017. márc. 2. 16:11
 8/12 A kérdező kommentje:
Egyszerűen első ránézésre megfogott, ez azóta is így van...
2017. márc. 2. 19:13
 9/12 anonim ***** válasza:
Ránézésre csak a külső fog meg,nem érdemes vele ennyit foglalkozni.
2017. márc. 3. 11:19
 10/12 anonim ***** válasza:
#9:és ha az illető nem szép mégis elsőre beleszeretsz azt mivel magyarázod,megfogott a külseje?ez korántsem ilyen egyszerű,saját tapasztalat.24/N
2017. márc. 3. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!