Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjak le egy lányról?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy lányba de barátja van már. Osztálytársak vagyunk. Jóban is vagyunk és mindennap beszélek vele. De ez nekem így elég rossz hogy én úgy szeretem ő meg nem. Ezért le szeretnék róla mondani. De nem megy... az érzéseim iránta nem változnak2019. márc. 30. 19:49
1/3 anonim válasza:
Igyekezz a legkevesebbet, sőt semennyit gondolni rá.
Írok egy példát: az üzletben már csak egy hamburger van és én azt megveszem épp előtted. Mit csinálsz? Kikapod a kezemből? Ugye, nem. Belenyugszol és elmész egy másik üzletbe HAMBURGERÉRT.
F.
2/3 A kérdező kommentje:
De nehéz úgy nem rá gondolni hogy mindennap beszélünk. De értem mit akarsz mondani. Köszönöm szépen
2019. márc. 30. 20:29
3/3 anonim válasza:
Együttérzek veled,velem is ugyanez van :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!