Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Van egy lány ismerősöm.

Párkapcsolatban él már 3 éve.

Nem nagyon rak ki közös képet facebookra a párjával, instagramra meg egyáltalán nem. Persze ezzel nincs is semmi baj, viszont észrevettem egy fura szokását:

Elég sokszor rak ki "instasztoriba" olyan képet, amire kirak egy szívet és lehet szavazni, hogy IGEN vagy NEM.

Meg olyat is sokszor rak ki, hogy van egy szívecskés szemű emoji és lehet húzni a skálán, magyarul, hogy mennyire szexi/mennyire tetszik a képe.

Nem is lenne bajom, ha nem lenne barátja, de így hogy már több éve van és ilyeneket rak ki, csak úgy kíváncsiságból, hogy ki mennyire tartja szépnek vagy mennyire kedvelik ez nekem fura.

Nektek mi a véleményetek? Mit szólnátok, ha a barátnőtök ilyeneket rakna ki?

2019. jan. 14. 16:01
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Önbizalomhiány. Nevetséges. 😊 lehet nincs is barátja. Az ilyenek nyalifali képeket is kitesznek..
2019. jan. 14. 16:11
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Kiváncsi a másik véleményére

Mi ebben annyira fura? nem értem

2019. jan. 14. 16:29
 3/8 A kérdező kommentje:

Az, hogy van barátja és folyton ilyeneket tesz ki.

Azért ha az én barátnőm lenne elég furának érezném. Oké kíváncsi mások véleményére, de rendszeresen ezt csinálni..

2019. jan. 14. 16:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Mutatsz egy képet róla?
2019. jan. 14. 17:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Uhh én is ismerek ilyet amúgy :D és engem is elszokott gondolodtatni.. Bár nekem mondta még valamikor, h szeretethianyos stb.. Pedig van barátja de már úgy annyira nem érzi a szeretetet vagy valami ilyesmi, és hát ehhez lehet tényleg párosul az onbizalomhainy
2019. jan. 14. 17:22
 6/8 anonim ***** válasza:
5os vagyok... A 4esnek üzenem, h nem hinném h küldeni fog róla. Te örülnél neki ha egy barátod a tudnod nélkül kirakna rólad egy képet az internetre?
2019. jan. 14. 17:23
 7/8 anonim ***** válasza:
hiába volt barátom, a mai napig nincs olyan ember, akinek elhinném, hogy szép vagyok. lehet valami hasonló probléma áll a háttérben, nem ócsárolni kellene, hanem segíteni neki mielőtt túl késő lesz...
2019. jan. 22. 13:05
 8/8 anonim válasza:
Van ilyen fiú is 😅 Van akinek ez normális, és van aki ilyet nem tenne ha már kapcsolatban van.
2019. febr. 7. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!