Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tali után azt mondta nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tali után azt mondta nem jövök be neki mert az ô esetei a nagyon vékony lányok. Ha lefogyok lehet még valami köztünk?

Figyelt kérdés

2019. márc. 30. 14:37
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Ő bunkó, te meg buta vagy, mert foglalkozol vele. Hagyd, nem érdemel meg téged.
2019. márc. 30. 14:39
 2/10 anonim ***** válasza:
59%
Inkább örülj, hogy még az elején kiderült, hogy mekkora barom. De te sem vagy sokkal jobb ezzel a gondolkodással...
2019. márc. 30. 14:43
 3/10 anonim ***** válasza:
39%

Mitől bunkó / barom az, aki az elején megmondja hogy nem az esete? Egyszerűen megmondta hogy ő más típusú lányokat szeret és kész. Szerintem sokkal jobb egyenesen és őszintén megmondani hogy mit gondolunk, nem kertelni meg halogatni meg terelni állandóan...

Kérdezd meg tőle hogy csak ennyi-e a probléma, és ha igen, szívesen megteszel ennyit érte. Értékelni is fogja hogy áldozatot hozol érte, lehet hogy jobban megkedvel ha így állsz hozzá Te is. Máshogy meg nem fogod megtudni

2019. márc. 30. 15:06
 4/10 anonim ***** válasza:
59%
#3 Azért barom, mert a külsőségek fontosabbak számára. Persze, mindenkinek van ideálja, de nem dobunk azért valakit, csak mert pár kilóval több az elképzeltnél, szőke helyett barna a haja ésatöbbi. Szóval ha szerinted az oké, hogy a kérdező kezdjen el fogyózni egy külsőségekre adó pasi miatt, akkor te is gondolkozz el, ugyanis hiába lesz álom alakja a kérdezőnek, ha a drágalátos pasi akkor sem lesz elégedett vele.
2019. márc. 30. 15:15
 5/10 anonim ***** válasza:
25%

Hogy ne lennének fontosak, én sem jönnék össze egy olyan lánnyal akire rá sem tudok nézni... Nem tudod azt sem hogy a kérdező hogy néz ki. Nekem sem jön be a világ összes nője, van aki jobban tetszik, van aki kevésbé. Van egy ideálom is, de nyilván nem kell tökéletesnek lennie senkinek. De így is vannak olyan dolgok, amik kizáróak egy lánynál, és nem tudnék összejönni vele.

Ne hogy már azért legyen bunkó valaki mert vannak olyan típusú lányok, akik nem tetszenek neki :D

2019. márc. 30. 15:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Majd én megmondom hogy mi a helyes.(a többiek addig ne itt veszekedjenek,mindenkinek van velemenye)

Szóval,szerintem már az nem jó,hogy így fogod fel az egeszet.

Az a fiú nem biztos hogy bunkó, de viszont nrm is tökéletes.

De latszik hogy nem szeret,ha egykét kilot nem tud elviselni.

Az meg butasag hogy egy fiu miatt lefogyj.

2019. márc. 30. 16:25
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Szerintem csak kifogásként mondta. Sehogy se kellenél neki.
2019. márc. 30. 16:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Utolso! Fiu vagy vagy lany?
2019. márc. 30. 20:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Ennyi alapján nemfeltétlenül fullbunkó a fiú. Nem ismerjük a körülményeket, de gondolom nem személyesen ismerkedtek meg. Az online képek pedig csalókák lehetnek.

Fiú barátom mesélte, hogy arcra nagyon csinos lány élőben egy jó 20kg-al nehezebb volt a normálnál. Az azért nem pár kg és markolható combok meg picike pocak. Neten nem volt róla egészalakos kép.

Nekem is vannak olyan túlsúlyos ismerőseim akik csak az arcukról töltenek fel képet. Ha valaki azok alapján ismerkedik meg velük és tárgyal le randit, meglepetésekben lesz része.

A fiúka még kicsit éretlen, idővel remélhetőleg megtanulja tapintatosabban kezelni a kellemetlenül elsült randikat.

Viszont csak a srác miatt fogyni hülyeség lenne. Nincs értelme egy olyan kapcsolatnak ami úgy indul, hogy jelentősen megváltoztatod a külsőd/belsőd a másikért. A későbbiekben is elfogja várni a másik és kihasználja, hogy alakítható vagy.

Ha vékonyabb szeretnél lenni magad miatt kezdj a testeddel foglalkozni ne egy random fiú miatt. Sok olyan srác van akinek a jelenlegi alakoddal is tetszel/nél.

2019. márc. 31. 01:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen neten ismerkedtunk meg de latott rolam alakos kepeket is
2019. márc. 31. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!