Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bocsánat a megcsalásra? 17/F
Figyelt kérdés
1honapja vagyunk együtt,már akkor elkezdtunk kavarni, amikor benne volt egy 1,5éves kapcsolatba, de mondta hogy elmúlt már neki a szerelem. Aztan szakított a gyerekkel, és 2hétre rá összejött. Aztán eltelt 2 hét, jó volt minden, erre elkezdett sírni hogy hiányzik neki, de én kellek neki, mert szeret engem. Elkezdett írkalni az exevel, és 1buszon szoktak utazni, és a srác felakart menni hozzá,felengedte, és lekapcsta őt és smarolgattaK.Az elején nem is akarta elmondani hogy ez történt, mondtam hogy ne nézzen hülyének és elmondta. Már 3 napja csak könyörög, és aztmondja h felad értem mindent, és megváltozik. Én szeretem,és sajnos a szívem miatt nagyon nehéz ott hagyni, de az eszem azt mondja hogy ott kéne, mert aki egyszer megcsal, az máskor is meg fog.2019. márc. 30. 10:01
11/14 anonim válasza:
Azért ez nem mentség hogy nem volt apja meg ilyen a vére. Gondolkodj már. Egyszer megcsinálta miattad amikor még a masik fiúval volt. Most meg amikor már veled van akkor is megcsinálta. Többször is megofgj.
Van olyan barátnőm akinek nem volt apukája de nem csinálják ezt azzal akit szeretnek.
12/14 A kérdező kommentje:
Az a baj sajnos hogy tényleg igazatok van.. Tudom hogy úgy maradna meg az önbecsülésem, és óvnám meg magam még 1 pofáraeséstől, ha elengednem.. De én vele képzeltem el a tinédzser eveimet..Azert csak ennyit meert tudom hogy ilyen éves korban az emberek 1%-nak lesz még az igazi kb szerintem.. Tényleg látom rajta h megbánta, regényeket írt nekem, sírt, hogy megfog változni teljesen, és tudja hogy eddig nagyon rossz dolgokat tett, és hogy a múlton már nem tud változtatni, de innentől más lesz.. Szerintem azt kéne tennem, hogy adok neki egy esélyt, szemmel tartom minden mozdulatát, és hogy ha nem látom a változást, akkor indok nélkül fogom elkuldeni.
2019. márc. 30. 13:29
13/14 anonim válasza:
Semmi értelme esélyt adni neki főleg nem így, hogy figyeled őt. Nem a CIA vagy. Hagyd őt a fenébe nem ér annyit. Majd találsz mást, erre a ribizlire kár elpazarolni a fiatalságod és közben lemaradni olyanról, aki tényleg szeretne.
14/14 anonim válasza:
Tehát az exét megcsalta, téged is megcsalt, se őt, se téged nem szeret (te sem őt, majd rájössz), de még képes lennél megbocsájtani neki, úgy, hogy lazán pofára ejtene ezek után. Ha a 1,5 éves kapcsolatában képes volt megcsalni a srácot, akkor asszed téged nem fog többször? Engedd el a ribit, magába kéne szállnia, neked meg észhez térned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!