Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi a legjobb megoldás? (hosszú lesz)
Szval van egy fiú,akinek elvileg tetszem,és ugye én kezdeményeztem még hogy barátok legyünk,namost ugye 8.-osok vagyunk és volt a keringő időszak,aminél én már elterveztem magamnak,hogy ő lesz a párom,csakhogy ez nem így sült el máshoz választottak ki,és mikor a fiú megmerte volna kérdezni hogy táncolok e vele addigra már kiválasztottak nekem egy fiút így nem tudtam vele táncolni.Ebben az időszakban átvertem,ugyanis mondtam neki hogy nem e táncolna ha táncolnék vele ő persze azt válaszolta hogy nem tudja,(azaz táncolt volna velem) csakhogy nekem addigra már volt a másik fiú!Utana eldöntöttem hogy nem táncolok,ha nem táncolhatok azzal akivel szeretnék.Mikor lezajlott ez az időszak,akkor szerintem a fiú(akivel akartam táncolni) azt hittem hogy átvertem,így nem köszönt,egy hónapja kb megkérdeztem hogy utál e de azt valaszolta hogy nem utana elkezdtem neki köszöngetni multkor ő is köszönt nekem de most úgy vettem észre hogy kerül!
Szerintetek jó ötlet ha én is elkezdem kerülni hátha magától hozzamszól?
Mert van az a mondás hogy ha:
Közeledsz tavolodik,de ha távolodsz közeledik!
Lehet még ebből valami,ha kerülöm?Fiúk,ha ez lenne a helyzet veletek,és észrevennétek hogy kerül az a lany aki tetszik/tetszett nektek akkor lépnétek felé?Megkérdeznétek hogy miért kerül ha kerül?
Nagyon szépen köszönöm ha végigolvastad és tudsz hasznos tanácsot adni!Szép napot nektek!
A mai fiatalok borzasztóan tagolatlanul írnak. Felfogni is nehéz.
Ezt leszámítva, ha voltatok olyan jóban hogy felvetődött ez a táncolós téma, akkor szerintem simán beszélj vele, hogy szeretnéd elmagyarázni hogy mi is történt, ne értse rosszul a dolgot. Mond el neki, hogy te úgy érzed félreértelmezte a helyzetet és mond el mi volt. Innentől aztán az ő döntése. DE ez a kerülős dolog marhaság. Ez nem minden helyzetre igaz, és erre szerintem pont nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!