Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van erre szerintetek valami...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van erre szerintetek valami megoldás?

Figyelt kérdés

Szóval srácok, ti mit tanácsolnátok a következő helyzetben?

Szó, ami szó, egy néhány hónapja fülig beleszerettem egy (nem is egybe. Kettőben is!) olyan férfiba/férfiakba, aki/k már sajnos elhunyt/ak. Elég creepy és bizarr, tudom. És hogy hogyan? Hát olvastam róluk könyvet, ahol megismertem Őket, láttam Róluk 20-30 éves koruk körül képeket. Hát így szerettem Beléjük. Mit tegyek? Annyival nem érem be, hogy a képeket nézegetem!

A trollok nem érdekelnek.

A normális válaszokat előre is köszönöm!

2019. márc. 26. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Figyeld pisztácia, sajnos csak a képükkel érheted be, keres magadnak inkább egy kézzel fogható férfit, arról nem kell áradoznod.
2019. márc. 26. 19:14
 2/6 A kérdező kommentje:

Sajnos a környezetemben akármennyire nézem, senki sincs, aki tetszene. Én Őket szeretem. Egyébként 13/L szóval ez még korai is lenne. Nekem csak Ők kellenek. Köszönöm a választ!

2019. márc. 26. 19:23
 3/6 anonim ***** válasza:
94%
13 éves kislány vagy még, ábrándoz csak nyugodtan, majd idővel kinövöd.
2019. márc. 26. 20:31
 4/6 anonim ***** válasza:
73%

Szia!

Az, amin most mész keresztül, az teljesen normális a korodban (sőt, még később is). Ezek az ideálok (vagy, hogy divatos legyek, "crushok" :) ) segítenek kialakítani egy olyan képet a fiúkról, amire majd tudsz támaszkodni a jövőben. Valószínűleg ha bennük megfogott valami, akkor az később is megfog majd, ha egy hús-vér fiú kerül a képbe.

Szóval nem, ez egyáltalán nem bizarr, normális, természetes dolog. Annyi még, hogy most még nem vagy szerelmes ezekbe az emberekbe, ezt inkább rajongásnak hívják még. A szerelem majd később jön:)

2019. márc. 26. 22:50
 5/6 Z3nirH válasza:
13%
nézz inkább szét a környezetedben. de mivek már ide írtad akorod(nem vagy 16)hamarosan gyik-en sem leszel fent..
2019. márc. 27. 07:36
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, ez igaz! :)

2019. márc. 27. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!