Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? Lehetőleg a válasz ne leszólás legyen stb.
Figyelt kérdés
A hétvégén berúgott a lány és teljes képszakadás történt nála, de megcsókolta egy srác. Akit ellökött, de azóta sír is szóval biztos hogy megbánta. Ami fontos, hogy a lánynak van egy 3 éves párkapcsolata. Elmondta a párjának és arra jutottak, hogy kéne tenni vmit a kapcsolat megtartása érdekében. Vmi olyat, amitől a fiúnak jobb lesz, de nem lesz rosszabb a lánynak. Vki Vmi normális vélemény és tanács számukra?
Mit lehetne tenni?
#csók #Tanácstalansag
2019. márc. 25. 07:48
11/14 anonim válasza:
És melyik vagy te? A srác vagy a csaj?
Könnyebb lenne célzott választ adni valamelyik félnek.
18/F
12/14 A kérdező kommentje:
Mind a kettő személyében én vagyok.
2019. márc. 26. 10:24
13/14 anonim válasza:
Megcsaltad magad egy másik sráccal?? Vagy az is te voltál??
14/14 A kérdező kommentje:
Én vagyok az aki segít nekik megoldást találni..
Nem csaltam meg magam meg ilyenek....
2019. márc. 29. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!