Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg igaz hogy a szerelem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz hogy a szerelem jön magától? Lehetőleg két oldalú .

Figyelt kérdés
Az a baj hogy akárhányszor rámtalált egyoldalú volt sajnos és egyszerűen már belefáradtam.
2018. júl. 1. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy milyen érzés.

Én rengeteget csalódtam egymás után...

De felálltam és mentem tovább.

Nekem szükségem van egy barátra aki törődik velem és nem lenéz mint a családom például...

És én nagyon sok helyen próbálkoztam...

Nem sikerült...

Viszont most úgy érzem találtam egy fiút aki viszonozza az érzéseimet és hamarosan együtt leszünk.

És végre boldog tudok lenni.

Egy sikeres ember is azért sikeres mert megdolgozik érte keményen és nem ismer olyat, hogy feladja.

Én nem olvasok idézeteket, sem semmi motíváló dolgot, én ilyen vagyok.

Kerestem, de nem erőltettem...

Viszont úgy voltam vele, hogy csakazértis találok magam mellé valakit aki tényleg szeretni fog.Időbe telt, de most úgy érzem végre van esélyem és már randiztam a fiúval.

Úgyhogy fel a fejjel és lásd a példámat van rá esély.😃

2018. júl. 1. 20:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Az igazság az hogy már nem merek tenni semmitmert en tényleg megtettem mindemt hogy boldogok legyenek vettem ruhat meg kedves voltam de csak kihasználtak vagy fel se tűnt nekik hogy eggyes hülyék küzdenek értük jeleznek.
2018. júl. 1. 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem teljesen igaz, hogy magától jön, nem szabad erőltetni. Erre érvként saját példám hoznám fel: először fiatalabb koromban(14-15) több fiú is tetszett, az egyik után egy évet koslattam, folyton ráírtam, ő felőle meg úgy tűnt, mintha érdekelném, de időt nem szánt rám. Sok fàjdalom és hülyének tettetés után jöttem rá egy év után, hogy ebből nem lesz semmi. Nem is kerestem kapcsolatokat, baráti szinten beszélgettem egy-ket fiúval. Nemsokára az egyik iránt többet kezdtem el érezni, de nem akartam a barátságunkat elrontani, féltem neki bevallani, stb... aztán egy alkalommal egyre melegebbé fordult a helyzet(már kezdett nem baráti kapcsolatunk lenni), s végül összejöttünk. Nem gondoltam volna, hogy összejövök vele, mikor először megismertem. Most vagyunk együtt 3 éve, és nagyon boldogok vagyunk, épp az összeköltözést tervezzük. Szóval szerintem megéri várnod! ;) 18/L
2018. júl. 2. 15:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Remélem igazad lessz.Rendben
2018. júl. 2. 17:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Úgy nem jön magától hogy otthon csücsülsz és várod.

Egyébként pedig ha keresed, ha nem valóban jön magától. Az életben sajnos nem sok, talán 3 maximum. De egy igaz mindig örökre megmarad.

2018. júl. 2. 23:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát akkor félig igaz úgy látom
2018. júl. 11. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!