Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Káposztáskenyér kérdése:
Mi a véleményetek az “alternatív” külsejű emberekről?
Figyelt kérdés
Tehát ezt hogy alternatív úgy értem hogy kilóg az átlag emberek közül pl.: zenei izlés! Például én magam egy alternatív stílusú embernek tartom mert viszonylag hosszú hajam van (de nem nagyon), a modern pop zenétől herótom van és inkább jöjjön Metallica vagy Meshuggah és legyen bármennyire napos vagy meleg az idő a fekete bandás póló kötelező!2019. márc. 22. 23:48
1/8 anonim válasza:
Nekem tetszik, ha valakinek ilyen a stílusa, mert jómagam is hasonló vagyok. Addig jó, ameddig nem viszi valaki túlzásba, mert attól viszont már kifejezetten hányingerem van.
2/8 anonim válasza:
Én személy szerint jobban kijövök a hozzád hasonló emberekkel. Általában kedvesebbek és jófejebbek szoktak lenni a többieknél.
3/8 anonim válasza:
Akkor én egy igen "alternatív" személy vagyok. Olyan zenét hallgatok amit a legtöbb ember figyelmen kívül hagy, ha nem mászik falra tőle. 2 fokig elvagyok egy pulóverrel. Nem szeretem a kólát. Az esti program inkább egy színház, mint szórakozóhely.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem szereted a kólát? Nekem az a benzinem :D! Egyébként semmi gond nincs azzal ha nem szereted, nekem is van egy ismerősöm aki nem szereti!
Egyébként köszönöm hogy ilyen gyorsan írtatok!
2019. márc. 23. 00:17
5/8 anonim válasza:
Fekete, egyszerű hordani való van rajtam napközben, de nem lelencesen, hanem olyan igényes megjelenés, de ritkán hordok szineset, mivel általában a feketével vagyok megbékülve, normálisnak tartom magam, kerülöm én is azt a mai modern pop kultúrát, ami vissza szorította a hallgatni való zenét, bár mégsincs hosszú hajam, vagy fél hosszú sörényem, és igen, elég kevés ilyen alternatív személy mászkál az utcákon, de nyilván, aki keres az talál.
6/8 anonim válasza:
Szerintem jó, hogy az ilyen emberek fel merik vállalni magukat. Én átlagos ruhákban járok, de én se hallgatok pop zenét,csak rockot és metált.
7/8 anonim válasza:
Azt bírom, ha valakinek különlegesebb a stílusa, de manapság már minden 2. ember azt mondja magára, hogy alter..
8/8 anonim válasza:
Nincs semmi baj az ilyen emberekkel mivel magam is Thrash metálos vagyok nagyon örülök ha az utcán összefutok hasonló külsejű emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!