Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak hogy újra szoba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Renikee18 kérdése:

Mit csináljak hogy újra szoba álljon velem?

Figyelt kérdés

Még október-november környékén beszélgettem illetve talalkozgattam egy sraccal mint barát, de ő tett olyan jeleket felém ami olyanok voltak mintha be jönnek neki. És nekem akkor volt egy barátom aki ezt nem nézte jó szemmel. Folyamatosan beszélgettünk minden. Volt hogy rá többet gondoltam mint a barátomra. És karácsonyra akartam neki ajándékot venni, ezt tudta a barátom is. És január inkább december óta nem válaszol az üzeneteimre, telefont se veszi fel semmi. És sok ismerősöm mondja azt hogy lehetséges, hogy a mostmar a volt barátom mert szakítottunk, megfenyegette ot decemberben, es azért nem válaszol.

És szeretnék vele valahogy beszélni, tájékoztatni hogy hibáztam és beszélni vele, hogy mi is a helyzet.

Tudnátok tanácsot adni mit tegyek?

2019. márc. 22. 14:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Személyesen keresd meg és úgy beszéljétek meg. Ha úgy se hajlandó, nem tudsz mit tenni.
2019. márc. 22. 14:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Lehet kellemetlen neki ez az egész, hogy te miatta szakítottál a barátoddal, közben nem is tetszel neki, és most mitévő lenne. Ha szerelmet vallanál neki szerintem nem lennél előrébb, mivel nem hiszem hogy tetszel neki. Ezt abból gondolom, hogy ha annyira bejönnél neki, akkor már Ő keresett volna téged és nagyon odalenne érted amiért szakítottál érte a barátoddal. Gondolj csak bele és neked is világos lesz!

18/F

2019. márc. 22. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!