Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek engem is megcsalna...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek engem is megcsalna? 17/F

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel már 1hónapja együtt vagyok, dee előtte neki egy 1,5éves kapcsolata volt, és megcsalta a barátját több emberrel is(csókkal csak), mert megunta elvileg, de azért mégis kötödőtt hozzá, és nem akarta otthagyni..Szerintem ez gerinctelen dolog de valahol megértem..Utána velem is csalta, 2hónapig kavargattunk titokba, és átment "szerelembe", otthagyta a barátját, és rá 3hétre velem összejött.Aztmondja hogy engem szeret, és soha nem csinálná ezt meg velem..Még valami(az előző barátjával csak vagy hetente 1x találkoztak, idősebb volt, teljesen más típus volt, nem illett az életébe sem, én 1 suliba járok vele, többet tudok rá odafigyelni)
2019. márc. 20. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Mivel többet tudsz rá figyelni így valószínűleg nem fog rá annyira késztetést érezni de ha téged is megunt akkor valószínűleg
2019. márc. 20. 18:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Megfog, ez nem lehet kérdés. De ha ezt magadtól nem érzed a leírtak alapján akkor elég kevés az önbecsülésed.
2019. márc. 20. 18:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért kell ilyen erkölcsi kategóriát belekeverni egy próbálkozási, kalandozási ügybe ?
2019. márc. 20. 18:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Semmilyen szinten nem megérthető, nálam zero tolerancia. Gerinctelen, gyáva dolog. Most vagy kötődök valakihez, vagy meguntam és szakítok. Légy észnél, figyelj a jelekre és próbáld meg szorosabbra fonni a szálakat. Ennyi idő után még biztos nincs gond, de azért nekem kicsit gyors a tempó hogy 1.5 év után ilyen gyorsan vált.
2019. márc. 20. 18:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát, elég jó esély van rá. Sok ismerősöm járt így, hogy ők is részt vettek a megcsalasban. Aztán kivétel nélkül őket is megcsalta.

Aki képes folyamatosan a párja szemébe hazudni es nincs lelkiismeret furdalasa, annak nem lesz akkor sem, ha téged csal meg.

Az, hogy az exevel heti 1x talalkoztak, semmit nem jelent. Most egy suliba jártok, de mi van, ha más városban fogtok tovább tanulni? Vagy munka miatt ritkán tudtok találkozni.. Aggodhatsz majd, hogy mikor lép félre

2019. márc. 20. 19:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Régebben valaki azt mondta nekem, hogy vigyázz azokkal az exekkel, akik az exüket szidják, mivel lehet, hogy te is erre a sorsra fogsz jutni.

Ez annyit jelent, hogy ha vele megcsinálta, akkor veled miért ne tehetné majd meg? Lehet, hogy most igazat is mond, de az idővel ez változhat, arról nem is beszélve ha már most is hazudik. Eleve miért kezdtél el egy ilyen csajjal beszélgetni meg társulni a megcsaláshoz? Tudtad te is, hogy mire vállalkozol.

Persze nem ismerem a csajt, lehet hogy csak a másik sráccal csinálta ezt, beléd pedig fülig szerelmes lesz, viszont erre nem túl nagy az esély.

18/F

2019. márc. 20. 20:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Az elején csak barátok voltunk, nagyon jól néz ki, és rendes is, nemkellett sok hogy több legyen belőle..Egyebkent semmi baj nem lenne ezzel, ha kalandnak fognám fel, és nem venném annyira komolyan, szóval úgy lennék vele hogy nincs veszteni valóm, de ahhoz meg nincs elég önbecsulesem, önbizalmam, pediig külsőre megfelelőek az adottsagaim
2019. márc. 20. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.