Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek csak ki szeretne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak ki szeretne használni?

Figyelt kérdés

Szóval a mi barátságunk kb 2,5 éve kezdődött. Nyáron egy társaságba kerültünk, nekem akkor bejött, és én is neki. Akkor szakítottunk az akkori barátommal(kb.2 hónappal azelőtt) és nem tudtam még elképzelni magam egy más ember mellett,szóval nem lett semmi köztünk. Nyáron is talizgattunk, de így a társasággal, nem ketteyben, akkor nem éreztünk semmit.

Túlsúlyos vagyok, 172 cm-hez 80 kg voltam

Még karácsony előtt elkezdtem fogyókúrázni, most járok 71nél, ez már azért látszik. Szóval kb egy két hónapja látható a fogyás, és elkezdtünk újra beszélni, majd 4esben talizni, 2 lány két fiú, azután a tali után fogalmazódott meg bennem, hogy még mindig szeretem, és ő is utalt erre

Azóta párszor találkoztunk így négyen, de volt hogy csak egy negyed-fél órára összefutottunk a városban ketten. Berögzült az ölelősdi, illetve az arcrapuszi, minden talinál. Kb 2 hete( kb egy 3 hete talizgatunk néha igy kette , rövidebb időre, van hogy csak öt percre, kb heti 3x)

Szóval kb. 2 hete szájonpuszilt, az arcrapuszi helyett. Meglepődtem, de hihetetlen jó volt. Ez azóta nem minden talin volt, de vagy 3omszor még biztos szájon puszilt azóta

Összezavarodtam, hogy most lehet csak azlrt akar tőlem valamit, hogy megfektessen?

16 vagyok amúgy, ő 17.

Mindketten szüzek. Szóval már beszéltünk erről a témáról, és mondta, hogy ő nagyon szeretne velem lefeküdni. Nem így, de ez volt a lényege. Hogy őszinte legyek, én is hihetetlenül akarnám, csak nem.vagyok benne biztos, hogy utána nem hagyna e el.

Hívott már magához kettesben, megmondtam neki, hogy az elején úgyse engedem neki..szóval ez most ilyen nagyon befejezetlen szerintem, meg összeszedetlen, de most nem megy méshogy leírni

Mit tennétek a helyemben?

2019. márc. 19. 17:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Erősen igen.
2019. márc. 19. 17:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha ciki lenne ez a beszélgetés, ha nem, én feketén-fehéren megkérdezném, hogy mit akar tőlem, mit tervez.

Te ne mondj semmit, hogy kapcsolatot szeretnél, meg hosszabb távon számolnál vele. Hagyd, hagy válaszoljon a kérdésre és tereld is abba az irányba, hogy konkrétan kimondja, mi a szándéka. Egy ilyen hirtelen kérdésre ott helyben úgyse nagyon tud gondolkozni.

Illetve ha fel is mész hozzá, mert érzed annyira biztonságban magad mellette, hogy megbízol benne, ha nem akarsz szexelni, akkor nem is kell. Ha erősködik, nagyon nyomulna, akkor valóban csak szexelni akar, de ha szeret, akkor még tud pár hetet, esetleg hónapot várni. Az első szex mindig a lánynak nagyobb dolog, jobban érzelmes, szóval ezt a döntést akkor kell meghoznotok, amikor te is tutira akarod.

Az együtt alvásnak, kettesben létnek nem feltétlenül kell a szexről szólnia.

2019. márc. 19. 18:09
 3/3 anonim ***** válasza:
2. válaszolóval egyet értek. Ha szeret, kapcsolatot akar, akkor vár hónapokat is. Hülyeség lenne elsietni. Mi 5 hónap után csináltuk először, és idősebbek vagyunk nálatok.
2019. márc. 28. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!