Balazs.dani kérdése:
Mielyen fegyvert szeretnél? ki milyen fegyvert szeretne birtokolni/használni/katonaságon használni? (Én mesterlövészt ha lehet) ;)
Figyelt kérdés
2018. febr. 23. 11:32
3/9 Koplárovics Béci válasza:
Én olyat szeretnék, amivel agyat lehet lőni az emberekbe.
5/9 anonim válasza:
Mesterlövész puska. Fps játékokban is mindig az a kedvencem. Úgy lövöm le az ellent, hogy azt se tudja mi történt.
6/9 anonim válasza:
S&W 686 Plus revolver (nem a Performance Centeres, csak a sima), kicsi, önvédelemre megfelel és szép, nekem legalábbis tetszik. Ha kicsit komolyabb cuccban gondolkodok, akkor egy Glock 17-es, ha meg elszállok agyilag, akkor egy M4-es gépkarabély.
7/9 árokpart válasza:
45-ös Pedersoli Winchester. Ha lesz rá pénzem veszek is egyet, ugyanis elöltöltős és engedély nélkül lehet kapni és tartani is.
8/9 anonim válasza:
Szívesen lenne egy sörétes puskám itthonra, hogy ha betörnek hozzánk, legyen több esély megvédeni magunkat.
Az utcán hordásra rejtve pedig 1-2 kis méretű pisztolyt is elfogadnék, 9 mm-es vagy .45-ös vagy .38-as vagy .357-es kaliberekben.
9/9 anonim válasza:
Valami komolyabb revolvert, játékokban is az a kedvencem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!