Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem neki?
Egy lányról van szó (én fiú vagyok) és nem tudom eldönteni, hogy mit érez irántam, ebben kérném segítségetek.
Talán számít valamit hogy ő az osztály (talán) legokosabb tagja. Én kb. középen helyezkedek el a rangsorban.
1-2 hónapja kezdtünk beszélgeti/ismerkedni.
Leginkább ő szokott kezdeményezni. Naponta beszélgetünk. Délutánonként szoktam maradni még, mert érte később jönnek. Ezzel nincs semmi baja, ahogy megfigyeltem. Jobban ki szokott tárulni ilyenkor (amikor ketten vagyunk) és sokat nevetünk.
Viszont amiért kételkedek:
Sokszor cikiz,bár lehet hogy azért mert a kisebb fiú csoportunkban mindig azzal piszkálnak, hogy mennyire hülye vagyok(ilyenkor ő is ott szokott lenni).
Egyszer azzal piszkált ez a kis csoportunk, hogy tetszik nekem és azt mondta hogy ezért ő egy "áldozat". Ezt azóta sem tudtam a legérthetőbben feldolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!