Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Crushom nem nagyon hajt rám mit tegyek?
Nem mondtam, hogy ribi vagy, de én ilyen lánytól nem akarnék semmit. Én egy intelligens társat keresek magam mellé, akivel lehet beszélni normálisan. Aki nem akar ilyen szarokkal menőzni és nem úgy kezdi a beszélgetést, hogy sya, esetleg a jó8. Az ilyenektől falnak megyek. Kérdezted, hogy mi lehet a gond. Ha egy kicsit is értelmes a srác már tabu vagy számára az ilyenek miatt. Elhiszem, hogy szerinted menő, meg ez a divat, de szerintem idegesítő és olyan picha fillingje van. Én már mindenkinek megadom az esélyt, ha nem is szimpi elsőre egy esélyt megérdemel, ha már egyszer vette a bátorságot, de ha valaki ilyen alpári, már esélytelen az egész dolog. Sokan használják már az ilyen szleng szavakat, pl a still, persze ugye ez is egy tömeg megjelenés és 0 egyéniség.
Inkább legysn valaki kicsit különc, ne kövesse a trendet, főleg a menőséget hajtva.... Gondolj már abba bele mikor most vissza nézel pár régi képet az akkori divatokról, mi gáz már?? Pár év mulva ti is ugyan olyanok lesztek az akkori fiataloknak, ha kicsit álltalánosabb vagy, nem menőzöl, nem a divatot hajtod, már jobban egyéniség vagy, mint most (mert ugye mindenki egyéniség, de ugyan úgy beszélnek, ugyan úgy öltöznek, de egyéniségek).
Kicsit szerintem gondolkozz el, kb 2 komment volt csak melletted és az egyik egy 17 éves lány a másik se lehetett idősebb. Akkor szerinted kinél lenne esélyed ilyen szövegekkel és stílussal?? Ha elfelejted ezeket a ribi szerűségü berögződéseket és próbálsz értelmesen beszélni egy teljesen új dimenzió nyillik meg előtted. Jelenleg csak pár divat majmot tudnál felszedni, de ha ezeket elhagyod, lehetne értelmesebb partnered is, akinek tervei vannak az életben, akinek van jövője. Nem tudom melyik veréb írta már, hogy mert nem tudunk angolul... Szakmai angol vizsgám is van és ha minden jól megy lassan egyetemi végzettség is, értem az angolt, társalgási szinten is és a szakmai részen is. De ez a szleng angol és a képek feletti angol idézetek eléggé gyerekesek, csak menőzésre jó. Régebben is volt pár ilyen illető aki a képeket angol idézetekkel rakta ki, de suliba meg bukott belőle....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!