Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Crushom nem nagyon hajt rám...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Crushom nem nagyon hajt rám mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én amit csak lehet csinálok de nem találok rá megfelelő modszert valaki segitseg?
2019. márc. 14. 16:02
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
96%
Talán próbálj érthetően beszélni. Nekem valaki ilyen szavagat mondana, bármennyire is szimpi lenne, már nem lenne esélye. Van mindenre szép magyar kifejezés, használd azt.
2019. márc. 14. 16:03
 2/26 anonim ***** válasza:
66%
Ki az a Crushod? Ilyen magyar szó nincs! Vagy nem magyar vagy?
2019. márc. 14. 16:05
 3/26 anonim ***** válasza:
70%
Talán azért szarik a fejedre, mert "Crushom"-nak hívod, mint egy ribi.
2019. márc. 14. 16:35
 4/26 anonim ***** válasza:
53%
Mért mindig azok után futtok akiket nem érdekeltek?
2019. márc. 14. 16:35
 5/26 anonim ***** válasza:
64%

Magyart töröd, de legalább idegen szavakat előszeretettel használsz.

Már a kérdésed alapján is azt gondolom, hogy nem véletlen.

2019. márc. 14. 17:04
 6/26 anonim ***** válasza:
Most eltekintek ettől a szótól:) igazából bevethetsz bármilyen trükköt,próbálkozhatsz nem muszály feladni. Gondolj arra hogy a próbálkozással semmit nem veszíthetsz mert ha nem jön össze akkor is úgy se lett volna belőle semmi ha nem próbálod meg.
2019. márc. 14. 17:50
 7/26 anonim ***** válasza:
51%

Te jó ég, a sok előző hozzászóló csak beszólogat hogy "juj, te egy idegen szót használsz? Ez itt Magyarország, mi az hogy más nyelven is tanulsz???" Hagyjuk már...

Egyébként nem tudom mi az amit tettél eddig. Hasonló helyzetben vagyok mint te, én is crusholok egy srácot aki észre se vesz, de nem adom fel, ne tedd te se 😉

Szemezz vele amikor csak lehet (de azért ne legyél fura), mindig köszön neki. Ha módod van rá, vagytok olyan viszonyban akkor öleld meg. Beszélgess vele ha tudsz, és ha adja magát a helyzet nyugodtan érj hozzá, például fogd meg egy kicsit a vállát, karját, vagy valamit. Ez mind segíthet.

Nos, ha ezek nem válnak be, és te olyan kitartó vagy mint én (mert a srác vagy nagyon vak, vagy nem érdekled, ezt nem tudhatjuk), akkor hívd el valahová. Én is azt tervezem. (Bár már próbálkoztam vele, de lehet nem volt elég egyértelmű.)

Remélem segítettem, ha gondolod hogy szeretnél még erről dumálni, írj nyugodtan privátban 😁

17/L

2019. márc. 14. 18:53
 8/26 anonim ***** válasza:
23%
Aki kiakad azon hogy crush az egy legalja szakmunkás proli aki egy idegen nyelvet sem beszél. Ez van prolikáim
2019. márc. 14. 20:52
 9/26 anonim ***** válasza:
29%

Ez szerintem nem az angol tudással kapcsolható össze. Ha magyarul kell beszélni akkor magyarul fogok, nem pedig ide-oda egy angol, ukrán, francia, latin, spanyol szót. Ez inkább a mai tiniknél a szleng rész, mert ettől lesz majd nagy menő.

Valamiért a crush-szót írta angolul, nem mást írt angolul. Nem pedig a segítséget, a lehetet, nem a nagyon szót vagy bármi egyebet. Ez az oka, hogy nem tetszik a kérdés. Az ilyen beszéd egyáltalán nem szimpatikus. Kérdezte, hogy mi lehet a baj, szerintem ez is. Volt már lány aki hasonló képpen beszélt és nem azért, mert művelt volt, hanem mert olyan menő... Akkor kértem meg kultúráltan, hogy beszéljünk magyarul vagy sehogy, erre vissza írt, hogy okcsi, na akkor tiltottam. Én se vagyok a helyesírás mintaképe, de legalább érthetően beszélek.

Amúgy eddig nem voltak angolul beszélő emberek az országban?? Mert az ehhez hasonló szavakat, csak a mai tizenévesektől hallottam eddig. Szóval a mostani fiatalok nagyon tudhatnak akkor, ha mindenki aki nem keveri az angolt a magyarral az egy tanulatlan paraszt, lásd orvosok, programozók stb...

Következő körökbe így fogom írni a hozzászólásokat:

public class Mindenki_sotet_paraszt_aki_nem_erti{

public static void main(String args[])

{

System.out.println("Aki nem erti mi ez itt, az egy tanulatlan paraszt. Nem ertem mert szologatnak a szakmunkasok. ");

}

}

2019. márc. 14. 23:23
 10/26 anonim ***** válasza:
Hát ez abszolúte cringe volt utolsó. Terád mondják hogy fun at parties
2019. márc. 14. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!