Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves vagy bejövök neki?
Szóval van az osztályban egy fiú, akivel nagyon jól kijövünk, egyszer választani kellett egy partnert,akiről rajzot készítettünk, és ő odahívott magához. Azóta rendszeresen beszélgetünk, és jól kijövünk, már ő a padtársam is majdnem minden órán. Egyszer volt, hogy harmadjára nyertem egy játékban, és gartulált, mondtam h ez nem volt nehéz, aztán mondta hogy de nem mindenki nyer zsinórban, mint én. Az osztály nyert egy kedvezményes belépőt a fürdőbe, nekem pont akkor volt meg és én voltam az egyik aki nem tudott fürdőzni.Magányoskodtam kint a padon és ő bár fürödhetett volna, órákra kiült hozzám beszélgetni, a többiek kérdezték h miért nem megyek a vízbe, akkor ő megvédett engem, h ne kelljen mondanom hogy megvan, még szaunázni sem ment, pedig ajánlották neki. Illetve mindig tőlem kéri el az órai munkát ha nincs suliban.Ha mond valami vicceset a tanár, mindig rám néz. Szerintetek?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!