Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 16 évesen ez tényleg túl fura?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 évesen ez tényleg túl fura?

Figyelt kérdés

16 éves múltam, nem volt még párkapcsolatom, nem is tervezek a közel jövőben. AZONBAN, mostanság egyre többször kapom meg, hogy fura, hogy nem volt még egy fiúm se. A legtöbb lány osztálytársamnak már nem is egy fiúja volt, SŐT vannak, akik már nem is szüzek. Olyat sem éreztem még, hogy úgy igazán valaki megtetszene. Nem tudom, hogy ez tényleg fura, vagy csak ők gondolják így. Persze anyutól sokszoe mwgkapo, hogy ez így jó, ésatöbbi, de azért mégis... :/

16/L

2019. márc. 12. 00:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ugyan ez a helyzet velem ,csak én 21 vagyok.
2019. ápr. 3. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!