Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez számít valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez számít valamit?

Figyelt kérdés

Tetszik egy fiú, megkerestem és bejelöltem a Facebookon, láttam, hogy csak a közeli ismerőseinek a képeit lájkolgatja. Én elkezdtem neki lájkolni, bármit is rakott ki, eleinte ő nem lájkolt nekem, viszont utána ő is lájkolta mindenem. Még Instán is visszakövetett és volt, hogy ott is elsőnek lájkolta be a képem. 2 hete szülinapon ráírtam és beszélgettünk érdeklődő volt és mondta h emlékszik rám, még ő kérdezgetett rólam és tök jót dumáltunk. Azóta nem nekem keresett. Szerintetek bejöhetek neki?

17/L

2019. márc. 11. 21:55
 1/4 A kérdező kommentje:
Nem keresett* ezt akartam írni
2019. márc. 11. 21:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Olyan is volt hogy szülinapomon kiraktam este Instára egy képet belájkolta és Face-en azonnal felköszöntött utána
2019. márc. 11. 22:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy mint lány érdekled, csak kedves veled. Személyesen kéne beszélnetek, akkor nem fogja tudni eltitkolni az érzéseit.
2019. márc. 11. 22:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem foglalkoz vele egy kicsit személyesen, ismerd meg kicsit és észre veszed hogy kíváncsi e rád, akkár több is kisülhet belöle
2019. ápr. 8. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!