Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez leszólításnak számít?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszett egy srác,aztán elkezdtem nézni, ezt úgy kell érteni, hogy mikor elmentem mellette, volt hogy visszanéztem rá. Akkor mindig csak nézett, nem is történt semmi. Később az előttem lévő padban ült le, és folyamatosan nézegetett hátra, miközben a barátnőimmel dumáltam. Amikor magamra maradtam, hátrafordult köszönni, hogy szia. Aztán sokáig nem láttam, de egy másik suli folyosóján álltam, és egyszer csak jött szembe velem a srác, és megállt ezzel a szöveggel előttem, hogy olyan ismerős vagyok neki, nem láttuk már egymást valahol?2018. okt. 25. 21:19
1/6 anonim válasza:
Hát ha elkért valamilyen elérhetőséget akkor miért ne számított volna annak?
2/6 A kérdező kommentje:
de nem kért el, csak ennyit mondott,
2018. okt. 25. 21:31
3/6 anonim válasza:
Ha tetszik a fiú, akkor tegyél már feléje te is valamilyen biztató pillantást, mozdulatot, kacajt...!
4/6 anonim válasza:
Egyetértek az elozovel!
Ha semmi jelet nem mutatsz fele, akkor annal bizonytalabb lesz...
6/6 anonim válasza:
Honnan veszitek, hogy semmi jelet nem mutatok felé? Fent írtam, hogy én kezdtem el őt nézni meg mosolyogtam, ha rám nézett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!