Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy életemben egyszer voltam csak szerelmes? 18/L
Már egy éve szakítottunk az előző barátommal, de még mindig sokszor eszembe jut. Élem tovább az életem azóta, egyébként élvezem is, komoly céljaim vannak a jövőmmel. De valahogy nem tudok túljutni a volt barátom gondolatán. Már nem vagyok szerelmes rég, felfogtam ésszel, hogy miért lett vége és hogy nem működött volna úgyse. Mégis el se tudom képzelni, hogy hozzá hasonló ember létezne. Olyan, akihez ugyanúgy tudnék kötődni, aki ugyanazt váltaná ki belőlem. Annyira különlegesnek érzem a srácot, mintha egy jelenség lenne, pótolhatatlan. Iszonyat rosszul érzem magam, hogy még mindig nézegetem a közösségi oldakat, még mindig álmodok vele.
Ismerkedtem is azóta, de senki iránt nem tudtam ennyire érdeklődni. Egyszerűen mintha a rabságában lennék a srácnak, pedig több, mint 8 hónapja nem is láttam, nem beszéltünk. Ha meglátnám random az utcán, azt se tudom, mit csinálnék.
Teljesen betegesnek érzem a helyzetet, fog ez valaha múlni? Azt mondják az első szerelem a legerősebb, de én úgy érzem, számomra az egyetlen marad.:(
Előző ék adok igazat ,de megértelek egyszer azt hiszem voltam már szerelmes ,de én csak utólag jöttem rá,mert akkor nem hittem a szerelemben🙊
l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!