Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy tanárba. És...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy tanárba. És ez most más. (? )

Figyelt kérdés
A tanárom 21 évvel idősebb. Napról napra egyre gyengébb vagyok. 2 percig nem bírom ki ha nem látom. Depressziós vagyok. Néha úgy érzem öngyilkos akarok lenni, de mégsem. Egy osztálytársam tudja hogy szerelmes vagyok, csak azt nem hogy kibe. Egy délutám egész nap nem látam a tanárt és könnyeztem annyira hiányzott. A barátnom akkor jott ra hogy tenyleg mennyire szerelmes vagyok. Az anyám csak annyit tud hogy tetszik nekem mert mindig róla beszélek, de ezt is tagadom. Nem tudom elterelni a figyelmemet. És ez a baj. Pedig már sok ilyen kérdés olvastam..

2019. márc. 3. 14:29
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, én nem akarok róla lemondani. Pedig tudom hogy muszáj de nem megy...:(
2019. márc. 10. 14:58
 12/20 A kérdező kommentje:
Napról napra rosszabbul vagyok, félek hogy egyszer már teljesen elgyengülök
2019. márc. 12. 19:55
 13/20 anonim ***** válasza:
Lány vagy vagy fiú? Ugyanezt éltem én is át, évek óta eszméletlenül vonzódok egy nálam 23 évvel idősebb tanáromhoz. Mostmár valamennyit csökkentek az érzelmeim, nem akarok mindenáron rámászni, de mindig mikor meglátom pillangók repkednek a gyomromba és érzem hogy tökre ideges vagyok. Volt hogy hónapokat nem jártam rendesen suliba, mert tök depressziós lettem emiatt az érzés miatt, nem tudtam helyén kezelni. A lényeg az, hogy próbálj meg pasikat nézegetni, tök mindegy, hogy suliból vagy neten, vagy akárhonnan, bármennyi idős lehet, csak valaki másba próbálj meg belezúgni helyette, és hidd el enyhülni fog idővel. Foglalkozz a barátaiddal, más pasik után kutass, vagy csajok után leskelődj ha te magad fiú vagy.
2019. márc. 21. 18:44
 14/20 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok. Ha tudsz segíteni egy kicsit rám írnál privátba? És elmesélem a történetemet is :(
2019. márc. 21. 19:45
 15/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Remélem látja valaki amit most írok! Azt hittem hogy jobb lett minden. De most egy hetes szünet van az iskolában és még csak el sem köszöntem tőle. Anyám jött haza valamelyik nap kimentem elé a buszmegállóba és mondta hogy ő van a buszon. Annyira szerettem volna látni a szünet előtt de nem láttam, és annyira szomorú vagyok. Nem akartam nagyon feltűnően keresgélni őt a buszon, de mát megbántam. :( Egész nap a sírógörcs kerülget nem tudom elterelni a figyelmemet pedig annyira szeretném. Érzem hogy annyira fáj legbelül amikor rágondolok! Nagyon hiányzik nem bírom felfogni hogy miért velem van ez :( És ez még csak egy hetes szünet mi lesz ha már soha többet nem látom? :,(
2019. ápr. 18. 10:26
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit akarok. Felejteni, de egyszerűen bármit eltervezek nem úgy fog összejönni. Nem tudom kiverni a fejemből BELÉ SZERETTEM!! Még mindig nem akarom elhinni hogy ez velem történik. Meg akarok halni...
2019. ápr. 26. 21:43
 17/20 anonim ***** válasza:
Na, mi a helyzet kerdezo?
2019. jún. 27. 13:12
 18/20 A kérdező kommentje:
Akkor még nem gondoltam volna hogy valamennyivel is jobb lesz. Nem mondom hogy minden a régi és elfelejtettem mindent iránta. Most nyáriszünet van, így sikerult egy kicsit elfelejtenem, de van hogy eszembe jut, zenéről és olyankor kicsit elszomorodom. Volt egy zene amit megállás nélkül hallgattam és közben folyton rá gondoltam. Most egy kicsit rossz hallani ezt a zenét. Valamelyik nap pedig azt álmodtam hogy elfog menni az iskolábol, nemsokkal előtte pedig megölelt. Ilyenkor tűnik fel hogy még mindig nagyon szeretem.
2019. jún. 28. 20:32
 19/20 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező?
2019. aug. 13. 18:49
 20/20 A kérdező kommentje:
Mostmár így visszagondolva mindent máshogy látok, azt hogy naiv voltam hogy elhittem hogy ebből lehet valami. Szerencsére jött valaki más, aki segített TELJESEN elfeledtetni. Persze ez a valaki más is elég reménytelen, :D de legalább nem egy tanár...
2019. aug. 13. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!