Az új munkahelyemen beleszerettem az egyik tanárba, mit csináljak?
A történet az, hogy 1 hónapja az új munkahelyemen beleszerettem az egyik tanárba. De közben a volt párom érzelmileg zsarol, és nem tudok kijönni belőle. Evvel a tanárral 4 hét alatt többet és normálisabban tudtam beszélni mint a volt párommal együtt töltött 7 hónap alatt.
Nem vagyok egyik csajozós típus, én a hűségesek táborát gyarapítom. Vagy lehet csak vonzódom hozzá és nem szerelem ? Nem akarom elveszíteni, elszalasztani. Sajnos Ő csak Július 1 - ig dolgozik, és Augusztus 26 - ig, meg fogok bolondulni 1 hónapon keresztül ha nem láthatom. Kérlek segítsetek. Hogy adjam tudtára , hogy beleszerettem ilyen rövid idő alatt ? Szeretném valahova elhívni de nem tudom, mit csináljak, amikor beszélgetek vele, akkor a gyomromat a torkomban érzem.
Nagyon jól elszoktunk beszélgetni, nem csak én hanem ő is keresi a társaságomat.
Bevallom kicsit félénk vagyok, és attól is félek, ha azt mondja bocsi de nincs kedvem. A másik probléma az, hogy ugye július 1 - ig dolgozik , de én meg pont 10 kén kapok fizetést, még az előtt szeretném valahova elhívni mi előtt nyaralni menne. Amúgy 26/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!