Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megéri?
A barátommal interneten ismerkedtem meg lassan egy éve. Minden nap órákat beszélünk, egyre erősebbnek érezzük a kapcsolatunkat. De még sosem találkoztunk és egy évig még nem is lesz rá lehetőségünk a távolság és a szüleink miatt.
Sokan jönnek azzal hogy naiv vagyok, hogy szinte vakon megbízom ebben a fiúban így szinte ismeretlenül. Már nagyjából az egész életünket megterveztük. Hol szeretnénk házat, gyerekeket mikorra szeretnénk, tehát család, utazgatások stb... tisztában vagyunk vele hogy mi mennyi felelősséggel jár.
Engem igazából az érdekel hogy ennyi érzelem és együtt töltött idő után, a személyes találkozasnál lehet olyan hogy valami mégsem működik? A kémia vagy hogy szokták mondani?
Én őszintén szeretem ezt a fiút és ez kölcsönös.
Úgy terveztük hogy hozzánk jön és még aznap bemutatkozik a szüleimnek.
Rosszul fogalmaztam a kérdést igazából tényleg csak az érdekelt hogy ezek ellenére lehet-e olyan hogy személyesen valami nem passzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!