Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri újra kezdeni?
Figyelt kérdés
Volt egy párkapcsolatom, ami több mint masfel évig tartott. 16 évesen jöttünk ossze, és elég komoly kapcsolat volt. Nyáron ért véget, mert első szerelem volt, sokat veszekedtunk, túl feltekeny voltam, o pedig a saját problémáit ram vetítette ki. Elhagyott, és rá két hétre lett egy új kapcsolata ami hamar véget ért. Mostanaban újra elkezdtünk beszélni és a múltról beszelgettunk, rájött hogy hibázott, és utalt néha arra mintha hianyoznek neki. Szabadságra vágyott ezért hagyott el, és sok lannyal kavar mostanaban. Nagyon hianyzik és szeretném vele újra kezdeni, de én úgy latom nem tudja eldönteni hogy engem válasszon, vagy ki élje magát még.
A lényeg mond el neki, hogy mit szeretnél és találjatok ki együtt valamit ;)
Tudod PÁRkapcsolat :)
2019. jan. 20. 18:14
2/9 anonim válasza:
". Szabadságra vágyott ezért hagyott el"
"latom nem tudja eldönteni hogy engem válasszon, vagy ki élje magát még."
Akkor még őrá várni kellene énszerintem,praktikus lenne, ha komoly párkapcsolatot szeretnél vele; neki még fájna elköteleződnie, el kéne nyomnia önmagát. És az fájna neki , rossz lenne neki. Szóval mindkettőtök érdekében énszerintem még hagyni kéne kiélnie magát. Viszont majd ha ő jelentkezik saját maga, hogy ő már elköteleződött irántad, és neked sincs még másod; még át lehet gondolni a dolgokat. De ő nem ok nélkül szakított; ő még úgyérezte, hogy még nincsen készen elköteleződni. Szóval szerintem várj rá. Vagy nemtom mennyire esélyes, hogy amíg rá vársz, esetleg még bejöhet más is a képbe akár.
2019. jan. 20. 18:18
3/9 anonim válasza:
*Amúgy szal lehet,hogy megéri, csak szerintem később, mert így mindketten őrlődnétek szerintem, ha most így kezdenétek újra, előlről, ebből a felállásból, hogy neki még ki kellene élnie magát, mielőtt elköteleződik. Viszont ha ő már pl jelentkezne, és egyértelműen tudná, hogy nem gondolná pár hét múlva újra meg magát...:)
2019. jan. 20. 18:20
4/9 anonim válasza:
Szegény,de butus vagy.
Hogy lenne gusztusod hozzá azután,hogy lefekszik pár lánnyal aztán vissza pitizik hozzád,mint aki jól végezte dolgát?
Vedd már észre,és magadat is. Aki téged akar,nem akar mással lefeküdni
2019. jan. 20. 18:55
5/9 anonim válasza:
"Újramelegítve csak a töltöttkáposzta jó."
/Ősi indián közmondás/
2019. jan. 20. 19:05
6/9 anonim válasza:
Nyilván nem voltál neki elég, és ezért több lányt is gerincre vágott, és most elfogytak a csajok akiket eddig, fütyire rántot!
Igy próbál téged újra át cseszni!
Bár 16 évesen ne is várj meg világosodást, túl könnyen kapható vagy, ha azt hiszed megbocsáltottál neki!
2019. jan. 20. 19:10
7/9 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlen akarja őt átvágni, mert akkor nem hagyta volna el, hanem hitegette volna tovább, és meg is csalhatta volna. Énszerintem csak komolytalan a srác. Gyerek még, nem tud, nem mer elköteleződni.
2019. jan. 20. 19:14
8/9 A kérdező kommentje:
Mondta hogy, már szakítás után megbánta, de az egoja nem engedte hogy vissza jojjon, hamar o akarta hogy vége legyen köztünk. Úgy láttam furdalta a lelkiismeret. De sokszor jött azzal hogy anyukaja kerdezte tőle hogy miért nem bekulunk ki stb.. de most hetvegen is kavart valakivel egy buliban. Inkább elhagyott, mint hogy megcsaljon. Mondta hogy akkor is szeretett de sok volt a veszekedés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!