Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha már nem bírok tovább csak egy barát lenni?
Utolsó# nincs igazad.egy jó barát többet ér mindennél"és mindenkinél,Ha lehet rá számitani)
Kérdező) szerintem várj még egy kis időt,és majd kialakul magátol minden,Ne erőltesd és ne éld bele magadat,mert az még csak roszabb lessz,Amikor ugy érzed hogy nem birod tovább,akkor elmondhatod neki hogy mennyire szereted és hogy vele akarsz lenni.
Én nem rég zuhantam ki egy ilyen "barátságból",és tapasztalatom szerint,meg ahogy az egészet gondolom jobb,ha lemondasz róla.Egy idő után ugyanis valószínű, hogy teljesen meg fogja mérgezni a barátságotokat,és mivel úgymond egyikőtök sem felel meg a másik "elvárásainak",így a saját önbizalmatokat is rombolhatjátok ezzel.
Bárhogy is fogod rejtegetni az érzéseidet ígyis,úgyis elő-előbukkhantak (pl.féltékenység formájában) és ezt a lány is észreveszi majd.
Szerintem,ha fontos vagy neki,megértene azt a döntésedet is,hogy nem szeretnéd folytatni. Eleinte egyikőtöknek sem lenne könnyű,de a jövőtökre nézve biztosan.
Remélem segíthettem egy parányit is..:)
Még utólag megjegyezném, hogy ez tényleg az én sajátos véleményem, és mivel egyikőtöket sem ismerem (nem tudom milyen a személyiségetek,gondolkodásotokat),elnézést,ha nem tér össze a te történeteddel.
köszönöm a válaszokat.
Sajnos van hogy vitázunk ezen, de nem akarjuk egymást elveszíteni. Még várok egy darabig, aztán majd eldől mi lesz.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!