Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám (csúnyán szólva) megpuhítani a lánybarátomat?
Nagyon nehezen mutatja ki az érzelmeit a másik ember felé. És sokszor az érzelmeit direkt fojtja el magában.
Úgy tudom egy biztosabb forrásból, hogy bejövök neki. És ő is teljesen erre utaló passzív jeleket ad. Én már egy ideje szerelmes vagyok belé, és az utóbbi időben egyre jobban.
Viszont a közeledéseimet és a bókjaimat mintha elnyelné egy feketelyuk. Ő is szokott nekem kedves dolgokat mondani, de ez nagyon ritka és visszafogott, viszont egyértelmű üzenetűek.
Beszéltem vele pár hete erről, és azért viselkedik így az emberekkel, mert fél az arcraeséstől.
Hogyan tudnám ezt a gátat feloldani benne?
Hogyan tudnám elérni, hogy kimutassa azt, hogy értékeli az igyekezetemet és a bókjaimat?
19/F 18/L
Szerintem értelmes lèny vagy :)
Szerintem csak lègy vele sokat, hívd el moziba, hazafelé séta, vagy bármi :)
Hívd el enni valahova. Aztán egyszer kérdezd meg, így séta közben, hogy figyelj? Kérdezhetek valamit?
Igen.
Megcsókolhatlak?
Ha jól telt az este, szerintem igent mond :)
Hajrá :)
Köszönöm a választ!
Bár ezt nem szeretném tőle konkrétan megkérdezni. Egy ilyen kérdés nagyon tönkreteszi a varázsát a dolgoknak. Egyébként pedig nem tudom, hogy hagyná-e csak úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!