Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért nem merik sokan bevallani?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk pl. egy fiúnak tetszik egy lány vagy fordítva, akkor zavarban vannak, ha valaki mondjuk rákérdez, hogy neked tetszik xy? Vagy csak épp titkon szerelmes az egyik a másikba? Ez egyáltalán nem sértő, ebben az undok, gonosz világban már-már erény, ha valaki pozitívan érez a másik iránt. Akkor miért jelent ekkora problémát a vallomás?2019. febr. 24. 16:06
1/4 anonim válasza:
A 80-as és 90-es években mikor fiatal voltam, bárkinek bevallottam ha tetszett egy lány. És a lányok is bárkinek elmondták ha tetszettem nekik.
2/4 anonim válasza:
Mert nem akarjak, hogy visszajusson a másikhoz
3/4 anonim válasza:
Én azért nem vallottam be, mert az ömbizalmam konkrétan a 0 alatt volt és tudtam, hogy semmi esélyem nem lenne.
4/4 anonim válasza:
Azért nem vallják be mert gyávák, félnek attól, hogy jaj mi lesz ha a másik megtudja, hogy nekem tetszik, össze fog omlani a világ..Közben meg lehet mindketten tetszenek egymásnak, és bőven ellennének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!