Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért utasitott vissza?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

TheFoxHungary kérdése:

Miért utasitott vissza?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány és elmondtam hogy érzek de, visszautasitott viszont iskolában is folyton engem néz kedves velem és beszélgetünk is és ezt nem értem hogy akkor miért utasitott vissza, sőt amikor volt táncunk is akkor is megkérdeztem hogy akar-e velem táncolni és egyből igent mondott valaki erről tud mondani mert eléggé össze vagyok zavarodva
2019. febr. 23. 23:16
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
Elképzelhető, hogy csak barátként tekint rád, de az is lehet, hogy csak kéreti magát. Hívd el valahova. Legyél vele kedves.
2019. febr. 23. 23:25
 2/4 anonim ***** válasza:
A lányt kérdezd meg!
2019. febr. 24. 20:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Első kommentelő már nem egy barátom mondta hogy csak kéreti magát
2019. febr. 25. 14:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy tényleg ez van.
2019. márc. 4. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!