Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha nem kerestem mert nem akartam de most mégis akarom?
Figyelt kérdés
Röviden:
Egy lánnyal párszor chateltem előző hónapban. Aztán ahogy beszéltünk , úgy valahogy "elment tőle a kedvem". Így nem kerestem egy hónapig, csak köszöntem neki. És most úgy érzem, valahogy érzek iránta valamit. A kérdés, hogy mennyire gáz ez hogy hirtelen mégis érdeklődök iránta? Illetve mit kéne tennem hogy még legyen esélyem?(mert szerintem kedvel/kedvelt)
2019. febr. 19. 20:53
1/2 anonim válasza:
Kezdeményezz nála. Semmit sem veszítesz. Ha ignorál - kihúzod őt a listádról és keresel mást. Ha nem akarja folytatni, az csak neked lesz (fölöslegesen) gáz.
2/2 anonim válasza:
még nincs veszve semmi. ha visszahozod a beszélgetéseidbe azt a szikrát mint ami először volt akkor akár ha a lány közel enged magához akár még be is próbálkozhatnál nála
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!