Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből valami kiút?
Figyelt kérdés
16 vagyok és elvesztettem a barátnőm végleg..
Magam alatt vagyok napok óta
Nem alszok sokat. Suliba fáradtan megyek.. Ott is tudják hogy valami van..
Mit tegyek hogy vége legyen?
Nem akarok szenvedni.
Negatívak kerüljenek el légyszives
2019. febr. 18. 18:57
1/4 anonim válasza:
Igen ez a legrosszabb része ilyenkor az életednek...vagyis ilyenkor azt érzed. Egy kapcsolat csak úgy megszűnik. Figyelj, nekem volt lány aki tetszett, de sosem akart többet a barátságnál. Nekem ez fájt, sőt ez a legrosszabb érzés, aztán idővel sikerült őt felszednem. 2 évig vele voltam, mikor szakított velem. Ezt el tudtam fogadni. Nem rögtön de kis idővel. Ha egyszer elengednek, akkor sosem fognak oda visszafogadni. Így felesleges lesz hosszú távon magad tönkretenni e miatt. Rosszabb érzés, ha kijelentik azt, hogy tőled nem akar semmit a lány, de te szereted. Nem voltál vele kapcsolatban, csak ismered.
2/4 anonim válasza:
Fel kell dolgoznod. Lehet, hogy most nehéz, de 16 vagy, előtted az élet. Ennél jóval fájdalmasabb dolgok várnak még rád az életben, a mostani problémát csak most látod olyan fájdalmasnak, később nem is fogsz rá emlékezni. Fel a fejjel, szép dolgok is várnak még rád bőven, ne sírj olyan miatt, akinek nem kellettél.
3/4 anonim válasza:
Figyi, a barátaidra mindig számíthatsz. Más ötletem nincs. Velem is volt ilyen. Éld tovább az életed, bár nem könnyű. Támaszkodj a barátaidra, ismerkedj új lányokkal, és próbáld megbeszélni a dolgot az ex-barátnőddel. Nem tudom még menthető-e a dolog, vagy nem is akarod vagy mi a szitu, de beszélgess vele baráti szinten, szólj neki, hogy maradjatok barátok. Mást nem tudom tényleg mondani, ami rajtad segít, azok a barátaid :).
4/4 anonim válasza:
Van kiút,
mégpedig az, ha igyekszel túltenni magad a helyzeten. Nehogy azt hidd, hogy egyedül te vagy ilyen helyzetben (tudom, ez nem gyógyír a lelki sebedre), de vigasztalódj más dolgokban. Csatlakozz a fiúk csoportjához, keress másik leányt, de ne minden áron. Fiatal vagy még, van időd!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!