Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy próbát megér?
Nos, elég összetett a történet.
Szeptemberben megismertem egy fiút, aki jelenleg tetszik. Hallottam már róla jót–rosszat egyaránt, mindegy, számomra elég különleges. Életemben először elhatároztam, hogy lépni fogok, gyűjtök elég bátorságot, és ráírok, mert eddig a chateléseink kimerültek annyiban, hogy házi elkérése, illetve boldog születésnap kívánata. Éppen a buszon ültem, amikor végleg tisztáztam magamban, hogy igenis ráírok, de mobilnet híján csak otthon tudtam neki írni. Mikor hazaértem, elsőenk megnyitottam az Instát, ami egyből feldobott egy képet, amit a srác (is) kedvelt, gondoltam csekkolom a profilját, és ekkor láttam meg, hogy ki van írva neki az öt nappal korábbi dátum egy lakatos (🔐) emojival, ami egyértelműen azt jelenti, hogy van barátnője. Nyilván letörtem. Most ismét elhatároztam, hogy amikor szakítanak (vagy ha ez sosem következik be, akkor így jártam...🤷), kivárom a kellő időt, és ráírok. A közös témánk megvan, személyesen szoktunk is beszélgetni, szóval ez nem lejet gond.
Szerintetek megéri ráírni, hogyha még azt is belevesszük a képletbe, hogy valószínűleg jövő nyáron másik országba költözik?
1. Egy szóval nem mondtam, hogy tetszem neki, és nem is hiszem ezt.
2. Nem tudom, biztosan velem van a baj, de engem nem visz rá a lelkiismeretem, hogy tárkapcsolatban élő embereknek írogassak. Nyilvánvalóan ezzel az ő szemszögéből semmi baj sincs, mert miért ne írhatnék neki, mint barát, de én akkor is ismerem a szándékomat. És valszeg a csaja is egyből levágná a szitut, és bármennyire is szeretnék én a csaj helyében lenni, nem akarom tönkrevágni a kapcsolatukat (esetleg).
3. Úgy értetett, hogy nem ezen a nyáron utazik el, hanem utána.
Vagy most írj neki vagy soha
Nem érdemes senkire se várni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!