Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz már barátom, kezdem úgy érezni hogy macskás néniként fogok meghalni, nektek mikor volt először barátotok?
Igen, most egy tini vagyok aki a neten sírja ki a bánatát,de anyunak ciki lenne:) úgy hogy ha nem érdekel,ne olvasd el a következő sorokat,és ne is pazarold az értékes idődet egy buta kommentre,mert úgy sem érdekel.
Szóval, sokan szépnek tartanak,viccesnek meg buta sem vagyok, és tehetségem is van. Szoktam látni hogy néznek srácok,de csak ennyi. Már vagy 3éve hogy elkezdtem érdeklődni a fiúk iránt, de eddig csak reménytelenül álmodoztam hátha bekopog az ajtón a Nagy ő. Most azért érintett meg ez ennyire,mert mostanában egy csomó mindenkinek összejött már a dolog... Félre ne értsetek, nem azért szeretnék barátot mert mindenkinek van és huuhh nekem is kell,egyszerűen csak szerelmes szeretnék lenni 3év álmodozás, s vágyakozás után.
Ti mikor voltatok először szerelmesek,és ősszejött a dolog?
Egyébként valami tipp hogy ÉLŐBEN hol tudnék ismerkedni? Nem nagyon szeretek neten..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!