Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik pattisak, ti szégyenlitek a barátotok előtt?
A barátomnak mindenhol szép sima bébibőre van, nekem meg a hátam tele van ragyákkal, hiába kezelem....utálom azt is ha simizi, hiába mondta, hogy nem zavarja, nekem kisebbségi érzetem van,főleg azért mert neki ilyen szép a bőre.
Az arcom már szerencsére 1-2 éve kitisztult de pár halvány lilás folt megmaradt, ott mindig korrektorozok még éjszakára is ha vele alszok.
18/lány
19/fiú
Allitolag a szoli leszaritja a pattanasokat! :D
18/l
Tudom nem ez volt a kerdes de arra nem tudok mit valaszolni :(
Ez a baj a korombeliekkel :D Minden csak a külsőről szól.. Ha belsőleg nem egy depresziós szerethetetlen fsz lennék ez azt jelenti hogy undorodni kéne tőlem mert nekem is meglátszik hogy voltak pattanásaim?
A külső nem lényeg. Annyi a fontos csajok hogy ne haspólóba bohóckodjatok instán meg ilyen egyéb ribis viselkedés, és akkor kaptok igazi szeretetet, nem a külsőtök miatt. Önmagatok legyetek, azért szeressenek akik vagytok, nem azért mert sima a bőrötök mag nagy a seggetek meg divatosak vagytok, személy szerint engem taszit a kis divatpcsa stilus. TASZÍT. Az az igazi szeretet ha elfogad és szeret téged, épp eszű srác nem fog pattogni pár pattanás miatt ha Szeret Téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!