Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem még? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy nagyon kedves lányba. Sajnos még régen visszautasított, aztán most januárba is, a válasz ugyan az volt. Sajnos még nem nagyon ismertük akkor egymást, csak párszor beszélgettünk, viszont azóta eléggé megismerkedtünk. Amikor visszautasított azt mondta nehéz időszakon megy keresztül. Jelenleg nincs barátja, és azt mondta nem is szerelmes senkibe. Arra gondoltam csütörtök (valentin-nap) veszek neki egy rózsát, (már több kisebb kedvességem volt, de azok csak pár próbálkozás), végülis mit veszíthetek. És a kérdésem főleg lányokhoz irányul, hogy ilyen gesztusok után, lenne esélyem? Nagyon szerelmes vagyok belé, és egyszerűen szörnyű minden nap rá gondolni, úgy hogy nem viszonzott az érzésem.2019. febr. 10. 22:03
1/3 anonim válasza:
Szép gesztus a virág. Add oda neki,lássuk mi lesz. De ha esetleg mégsem jönne össze a dolog,próbálj meg továbblépni,valószínű akkor nem így volt megírva. Sok sikert!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :) Sajnos pont az a baj hogy nem tudok tovább lépni. :(
2019. febr. 10. 22:11
3/3 anonim válasza:
Ha egy srác már többszöri elutasításom ellenére is próbálkozna, az már idegesítő lenne, nem pedig kedves. Akár egy rózsáról van szó, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!