Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy lányba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy lányba lassan 3 éve, nem tetszem neki. Tippek hogyan kedveltethetném meg magam?

Figyelt kérdés
Nagyon nagyon nagyon szeretem. Tényleg mással el nem tudom képzelni a jövőmet. Azt viszont nem tudom hogn kéne hogy tetszek neki, annyira szeretem és sokat beszéltünk anno, de még két éve kiderült h tetszik nekem s azóta távolságtartóvpbbb erthető okokból. Hogyan tudnék javítani a helyzete?

2019. febr. 9. 01:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"másfél évig voltam belebolondúlva egy lányba, úgy, hogy akár meg is haltam volna érte. Egy éve elmondtam neki ... 15F"

12 és fél évesen meghalt volna érte... Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek...

2020. aug. 15. 20:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Lépj tovább ha valakinek nem tetszünk el kell fogadni.
febr. 13. 18:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogyan, de nekem is van pár "nőm" aki tetszik nekem, és én nem tetszek neki, de nem rossz ez, mert tudom hogy hogyan működik ez az egész.

Úgy, hogy nem vagyok az esete!

márc. 14. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!