Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki egy fiúnak szerelmeslevelet küldeni gimiben?
Szerintem se írj neki levelet.
Visszaélhetnek vele és lehet szekállni fognak.
Ha elszeretnéd mondani szerintem szemtől szembe inkább!
Kérdésedre válaszolva; nem, nem ciki. Inkább cuki. :)
Amúgy: #1-es, hogy lehet 2 szem közt elmondani?? 😂😂😂😂 Nem inkább 4? Az egyiküknek van két szeme, meg a másiknak is, és 2+2=4 😂😂😂😂😂
Szerintem cuki, én örülnék neki :)
Bár magamat ismerve, a legjobb barátomnak és par csapattársamnak (akik szintén iskolatársak, de nagyon nagyon jóba vagyok velük) egyből megmutatnám.
A személyes elmondás ugyan nehezebb, de ha esetleg nem fogadja jól, akkor az írásos "bizonyíték" cikibb tud lenni.
Egyszer nagyon régen kaptam egy osztálytársnőmtől egy levélkét - akibe egyébként full bele voltam zúgva - ez olyan kis provokálós kamulevél volt. Volt benne egy rajz, ami elvileg engem ábrázolt és mellé volt írva, hogy: Délután 3-kor várlak! Egy Ady (ez áthúzva és föléírva Bartók). A te kis cuncimókusod!
A fél iskola ezen röhögött, de engem nem zavart, mert tényleg rózsaszín köd volt. Így utólag meg már csak egy mulatságos emlék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!